Monday, November 27, 2006

Amy's verjaardag

We hebben gisteren de verjaardag gevierd van Amy. The big 3 0 !

Ik ben voor het eerst in haar huisje geweest in de buurt van Tai Po. Het leek er even op dat we er helemaal niet zouden komen, want de taxi-chauffeur had geen idee waar we moesten zijn. Maar gelukkig door hulp van Pancy zijn we toch nog aangekomen.

Een village-house. Heel anders dan de woonblokken die we gewend zijn. Mooie omgeving, visvijver voor de deur, een prachtig dammeer met BBQ-plaatsen en zelfs een fietspad! Die heb ik nog nooit gezien in HK!
Het mooiste is wel dat ze over de breedte van het huis een balkon hebben. Je kan lekker buiten staan en mensen kijken en genieten van de prachtige zonsondergang!

Ze had zich enorm uitgesloofd voor het eten. Op z'n indisch natuurlijk! Haar vriendinnen hebben geholpen en de geur van onder andere krab, curry, nasi, bami en rendang kwamen ons al tegemoet toen we naar haar huisje liepen. De ene na de andere schaal met eten werd op tafel gezet. Het was heerlijk!

Paul had ook een bijdrage gedaan in het koken. Hij had allerlei lekkere kaasjes gehaald met stokbrood en crackers.

Het was heel gezellig en leuk om eens te zien waar Ben in de zomervakantie vaak op de bank heeft geslapen! Ben, je krijgt trouwens de groetjes van Paul en Amy!

1 comment:

Anonymous said...

Heeeey! Je moet haar wel ff feliciteren van mij nog he! Ik ben voor de 1000ste keer al mn nummers kwijtgeraakt dus ik kan t niet zelf doen en dat zou ik wel fijn vinden :)
Nog een weekje... Gr Ben

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails