Friday, November 03, 2006

Harm is vertrokken

Nou, we zijn weer in ons eentje.

Donderdagavond kwamen Harm en de klanten weer terug naar HK na een paar dagen China. Ze waren druk geweest en China is toch anders dan HK. Daar waren ze nu wel achter gekomen. Zonder een tolk waren ze helemaal nergens. Je kan wel een taxi instappen maar als je niet in chinees kan zeggen waar je heen wil, dan houdt het gewoon op. Dan kan je beter maar weer uitstappen.

Ze waren alledrie toch wel blij weer terug in de bewoonde wereld te zijn, dus lekker eten en daarna nog even naar de nightmarket. Er moest nog steeds wat spul gekocht worden voor thuis. Na de markt, wilden de heren wat drinken. Shoppen maakt dorstig, dus wij op naar Knutsfort Terrace. Chiel, Harm en ik vonden het om 2 uur 's nachts wel goed maar de klanten hadden nog lang geen zin om naar bed te gaan.
Een vogeltje fluisterde mij in dat ze vanmorgen om 6 uur pas terug in het hotel waren!

Vanmorgen was er eerst nog een vergadering gepland en daarna zou ik de heren vergezellen naar de Ladiesmarket. Er moest nog steeds geshopt worden. De koffers stonden nog net niet bol van al het spul wat er al ingeslagen was!
Chiel is met de lunch weer aangehaakt, heerlijk ge-dimsumd trouwens en daarna nog een kopje koffie op de boulevard. Toen was het tijd om te vertrekken. Alle koffers werden nog voller gestouwd met de nieuwe aankopen, en daarna in de taxi gepropt.

Wij hebben een drukke maar gezellige tijd gehad met Harm! En volgens Harm komt hij zeker terug en wil hij heel graag Yvonne meenemen om haar te laten zien hoe HK eruit ziet als je onder de sky-scrapers doorloopt. Nou Harm, jullie zijn van harte welkom!

Over een half uurtje steigen ze op... naar Taipei, via Bangkok naar Amsterdam!

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails