Tuesday, November 07, 2006

Op verzoek...van Jan!

Ik heb begrepen dat sommigen onder ons wel eens willen weten hoe het met de conditie gesteld is van de halve "Marathon-Men".

Tja...ze zijn nog steeds erg enthousiast. Proberen ook elke week te gaan trainen maar soms lukt dat gewoonweg niet.
Klanten op bezoek, collega's op bezoek, vrienden op bezoek, beurs-bezoek, problemen in de fabriek, vakantie, vliegen van hot naar her, invoices uitschrijven, bonnetjes bij houden, accountants-onderzoek, om er maar een paar te noemen...

De laaste 3 weken is het er niet meer van gekomen om met z'n allen te trainen, maar er wordt nog wel steeds getraind! Chiel staat regelmatig op de loopband, is vorige week met Jos gaan trainen op de boulevard, en ik weet dat Jos en Jesse zondag hebben gelopen. Hoe het staat met Pim weet ik niet. Hij is al weken in het vliegtuig te vinden van Vietnam naar India naar Nederland enz...maar Pim is wel zo iemand die 'smorgens vroeg nog even een paar kilometer loopt voor het werken!

Ik heb ook gehoord van de mannen dat de conditie helemaal niet slecht is. Ze kunnen al verder lopen dan in het begin en ze hoeven ook geen rust pauzes in te lassen. Dus al met al gaat het hardstikke goed met de conditie!

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails