Monday, November 20, 2006

En hoe was jullie weekend?

Afgelopen vrijdagavond heeft Chiel een klant opgehaald van het hotel, mee gegeten en toen Wanchai laten zien. Ik was al in Wanchai. Ik had afgesproken met Kamilla om eens bij te praten. Heel gezellig. Later kwam Bram er ook bij en hebben we met z'n drietjes gegeten.
Rond een uur of tien kwam Chiel met klant er ook bij, en hebben we nog een biertje gedronken en toen weer naar huis.

Zaterdag was voor Chiel gewoon een werkdag. Hij moest nog zoveel doen.
's Avonds hebben we Paul en Nuan ontmoet. Paul gaat over een paar weken verhuizen naar Wuxi. Er wordt daar een kantoortje opgestart omdat er voor een klant, zo'n beetje alles vandaan moet komen. Hij en Nuan hebben er zin in. Maar Nuan die uit Thailand komt, moest eerst winterkleren gaan kopen. Ze heeft van alles maar geen warme truien of een jas en die heb je daar zeker nodig!
We hebben lekker gegeten met Bram en Kamilla en Jos en Paul en Nuan en later heeft Chiel de klant opgehaald om nog even te overleggen over de aankomende week.
Na de meeting was het tijd voor een birella.

Vandaag was het weer een werkdag voor Chiel. Hij heeft de klant weg gebracht naar het vliegveld van Shenzhen om verder te vliegen naar Nanjing. Gelukkig was hij op tijd terug in Hk.
In de tussentijd heb ik lekker met Kamilla geluncht en geshopt bij ons in het buurtje want Bram en Jos en Nick hadden een zeilwedstrijd. Een rondje om Hong Kong Island. Het klinkt zo kort maar zonder wind duurt het heeeel erg lang. Ze moesten starten om 9 uur 's ochtends en als je om 5 uur 's middags nog niet over de finishlijn was gekomen dan werd je automatisch gediskwalificeerd. Helaas, de mannen kwamen niet op tijd over de lijn...

Chiel en ik hadden een etentje bij Steven en Silla. Zij gaan verhuizen naar Macau. Omdat ik al in Nederland ben als zij hun afscheidsfeestje geven, hadden ze ons uitgenodigd bij hun thuis. Ze hebben daar allebei werk en de tocht dagelijks naar Macau breekt ze op. Het was bere gezellig. Lekker boven op het dakterras eten met Rain en Lydia en Crystal. Geen wind, niet koud, lekker eten en praten over het leven met een prachtig uitzicht over Wanchai. Echt super!

Morgen ga ik met Pancy op stap. We moeten naar de tempel. Pancy heeft vorige week het leven geschonken aan een dochter! Nummer 2 dus. Nu moet er nog een naam komen, dus op naar de fortune-teller!

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails