Sunday, November 12, 2006

Pim's verjaardagsfeestje!

Een weekje geleden kregen we van Shumin een mailtje, om op zaterdagavond bij een restaurantje aanwezig te zijn, voor Pim's verjaardag. Hij wist nergens van...

Jos en wij dus in de taxi opweg naar Shelleystreet. De taxichauffeur knikte heftig dus wij namen aan dat hij begreep waar hij heen moest. Fout dus. De beste man had geen idee. Gelukkig zag Jos ineens het bordje Shelleystreet dus we zijn gelijk uit de taxi gesprongen. Als het aan de chauffeur lag, hadden we nu nog rond gereden.

Shumin had een klein, gezellig restaurantje uitgezocht met Italiaanse hapjes en volgens mij had ze zo'n man of 15 verwacht. Er kwamen er iets meer opdagen en de uitbater werd een beetje wanhopig waar hij al die mensen moest laten. De feestgangers hadden er minder moeite mee.

Toen Pim samen met Shumin binnen kwam was hij oprecht verbaasd over al die mensen die op hem zaten te wachten. Het was ook heel gezellig en het eten was perfect! We hebben zelfs geteld hoeveel verschillende nationaliteiten aan tafel zaten en we kwamen op 7! Amerikanen, Engelsen, een Schot, Nederlanders, Tjechen, Singaporians en Hongky's.

Na de taart en de speech, zijn we met z'n allen naar de Klong gegaan in Wanchai. Lekker gedanst en toen vielen de eersten al af waaronder Shumin en Pim. Ineens ging het lichtje uit bij hun en toen zat er maar een ding op. Terug op de ferry richting Discovery Bay.

Ons feestje met Pim is nog niet afgelopen. Wij hebben hem 2 kaartjes gegeven om naar het concert te gaan van de Village People, Gloria Gaynor en Kool and the gang, en we gaan gezellig met hun mee op 23 november! Wordt vervolgd dus...

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails