Friday, November 24, 2006

The Village People

Nou ik zit nog helemaal in de disco-sfeer!

Vanavond zijn we met z'n allen naar het concert geweest van de Village People en Gloria Gaynor. Er was ons ook Kool and the Gang beloofd maar die hebben we helaas niet gezien.

Het was wel erg lachen want natuurlijk waren er weer mensen die zich lekker hadden opgedofd om naar de show te gaan.

Het concert was in het Convention Centre, dus in de taxi er naar toe. We hebben wat nekjes laten draaien in onze prachtige outfits. Eenmaal aangekomen was het zoeken naar Bram en Kamilla en Pim en Shumin. Zij waren rechtstreeks vanuit het werk naar het convention center gekomen.

Alles was weer "prima" geregeld in HK. Zo netjes en klinisch heb ik het zelden gezien tijdens een concert. Geen drank te krijgen of toegestaan in de hal, verboden te roken en zelfs buiten de hal nergens een glaasje water te krijgen. Heel jammer want 2 uur meezingen en geen druppel vocht tot je nemen is haast niet te doen. En alleen maar stoelen keurig in een rijtje en helaas geen arena waar je lekker kan dansen.

De stewards, die op het veld moesten zitten, zaten keurig op een stoeltje met hun rug naar het podium, om de boel in de gaten te houden. Je weet maar nooit of iemand stiekum een blikje cola naar binnen heeft gesmokkeld! Ik had gewoon meelij met de dame die ons in de gaten moest houden...

We hebben dus zo'n beetje op het eind, toch maar de voorkeur gegeven aan een glaasje fris of een biertje en zijn weggegaan. Heel jammer maar de muziek van een groep van 20 jaar geleden, klinkt dus ook als muziek van 20 jaar geleden! Sommige nummers zijn echte party-nummers maar sommigen zijn werkelijk niet om aan te horen.

Maar we hebben lol gehad en dat is het voornaamste! We hebben zelfs nog loodjes getrokken voor Sinterklaas!

Paul en Nuan waren er ook, en dat was voorlopig hun laatste tripje in HK. Zij gaan 1 december verhuizen naar Wuxi.

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails