Sunday, July 08, 2007

Ben is er!


Ben is aangekomen. Wel een beetje vertraging gehad maar goed om half vijf landde het vliegtuig dan eindelijk. Weer een "perfecte" vlucht gehad met British Airways! De televisie deed het niet, de vertraging vanuit Amsterdam was zo erg dat hij zowat het vliegtuig naar Hong Kong had gemist en het eten viel niet in de smaak. Nou ja, who cares! Hij is in Hong Kong!
Anisah was ook naar het vliegveld gekomen. Na 10 maanden te hebben gechat, aan de msn gehangen te hebben, geskyped en gebeld te hebben, zouden ze elkaar dan eindelijk zien! Ze was een ietsie pietsie zenuwachtig.... Het was gewoon aandoenlijk.

Toen Ben dan door de gate kwam, liep hij in 1 streep door naar Anisah en wij kwamen daarna aan de beurt. Ja we weten onze plek in deze! Anisah gaf een bos zonnebloemen aan hem, hij gaf haar weer een doos bonbons en toen de taxi in. Ik denk dat ze gewoon verbaasd waren dat ze elkaar helemaal "live" zagen.

We hebben net lekker gegeten en nu is hij even naar de boulevard met Anisah. Hij brengt haar straks naar de ferry. Ik denk dat we weinig last gaan krijgen van Ben, hihi.
Morgen gaan we eerst maar eens een dagje niets doen. Beetje bijkomen van de reis en het bloedhete weer hier.

3 comments:

M said...

Dat klinkt goed! We kunnen dus een mooi vluchtje verwachten.

Wist je dat Ben en wij serieus 10 minuten bezig zijn geweest om een goede stoel voor hem uit te zoeken? Wat een pechvogel is het toch!

Tot snel!

Groetjes,

Linn en Martijn

Anisah said...

ahhh Ans! it was perfect. don't have a clue what you said in your entry, but it was all good! nerve-wrecking, but good! i only got one word - FINALLY! ;)

miss honeybee said...

I only said nice things about you! That you two were like DUH...I see you live now! So cute!!!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails