Saturday, July 07, 2007

Vrijdagavond

Vandaag was Chiel lekker thuis aan het werk. Altijd gezellig wanneer je niet in je uppie op de bank zit. We hebben samen geluncht en nog effe de laatste boodschapjes gedaan voordat Ben aankomt.
Zondag komt Ben aan om 16.10 uur. Heerlijk. Ik ben niet de enige die zenuwachtig is voor zondag. Anisah is zich de hele week al aan het voorbereiden. Gezichtmassage, manicure, nieuw t-shirt van Zara gekocht, crempjes en oogdruppels. Alles is klaar voor het bezoek.
Gisteravond zijn we met Bram, Kamilla en Anisah wezen eten bij Agave. Heerlijk mexicaans uit een stenen pot. We hebben daar een flinke tijd gezeten en toen gingen we naar Schwindlers. Een hele leuke tent maar niet zo druk. Jammer. Dan maar weer verder naar X-perience.
Daar zaten we buiten op het terras met een hele kudde Fransozen die overduidelijk vielen op hun eigen sexe!
En tegen die tijd was het al 00.30 uur en we waren beretrots op het feit dat we niet al in de taxi zaten. Ja, Jos zijn commentaar dat we eigenlijk nooit meer uitgaan tot 4 uur 's nachts, heeft wat los gemaakt bij ons! Toen werd het tijd voor Mes Amis. Het was ouderwets gezellig! Leuke muziek, lachwekkende mensen om ons heen en we zijn tot 2 uur gebleven!

We gingen helemaal los, Jos!
Deze dame had iets te veel op. Ze hield elke man tegen en die wilde ze niet meer laten gaan!

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails