Sunday, July 15, 2007

En nu zijn ze weer weg...


Gisteren was het zooooo heet dat we dachten "heter kan het niet"! Fout! Dat kan dus wel! Jemig, de zon was killing, je loopt heel even en je bent drijf nat. 36 graden! Maar goed dat mocht de pret niet drukken.

We hebben Herman, Gerda en de kids weer opgehaald uit het hotel en we zijn de MTR ingestapt naar de Wong Tai Sin tempel. Beetje rond gelopen, de geur van wierook volluit kunnen snuiven en toen naar Diamond Hill naar de Chi Lin Nunnery. Ik was er al eens eerder geweest maar de tuin die ze tegenwoordig voor het klooster hebben gezet is werkelijk waar prachtig.

Foto's gemaakt, rondgelopen en toen de MTR weer in naar TST, daar wilden we gaan lunchen, dim sum om precies te zijn, maar er stond een rij te wachten dat het niet leuk meer was. Dus op naar good old Mes Amis. Een chicken sandwich naar binnen gewerkt en toen dachten de kids, genoeg cultuur gehad, wij willen SHOPPEN!

Chiel, Herman en Roy gingen naar auto's kijken in Wanchai en ik met de dames naar Mongkok. Nou weet ik niet of jullie dit fenomeen kennen. Je wilt gaan winkelen op zaterdagmiddag in Nijmegen. Dan is het aardig druk. Ga naar Mongkok, vermenigvuldig de mensen maal 100 dan krijg je enigzins een beeld hoe het moet zijn in Mongkok. Stervensdruk!!!! Je loopt over de hoofden en je ziet een deinende mensen-menigte voor je uit lopen. Ja en dat in 36 graden met een brandende zon. Heerlijk. Echt genieten was dat!

Maar ook dit mocht de pret niet drukken. De meiden hadden zo'n zin om te gaan shoppen dat ik er niet onderuit kon en wilde. Ze hebben flink ingekocht en zijn helemaal happy met de spulletjes.
Ik heb ze weer afgezet op Yau Ma Tei. Heb gedoucht en we hebben net heerlijk Thai's gegeten op Knutsfort Terrace bij Spice. Ik was er nog nooit geweest maar het is een aanrader! Zalig!

Herman gaf nog een klein speechje, hij zat toch onder een felle lamp, en we hebben van hun dit etentje gekregen omdat ze alles zo op prijs hadden gesteld. We werden gewoon emotioneel, hihi, maar we vonden het ook hardstikke gezellig!

Daarna hebben we bij Wildfire koffie gedronken, waar we trouwens ook Jesse tegen kwamen met baas, en daar zijn we blijven hangen tot een uur of twaalf. Helemaal tegen het plan in van Gerda want zij wilde om 10 uur al naar huis omdat ze morgenochtend om 5 uur op moeten staan om naar het vliegveld te gaan voor hun rondreis in Vietnam. Jammer maar helaas maar de baas van Wildfire bleef ons gratis drankjes en dessertjes geven. Kan je niet weigeren natuurlijk, toch?
We hebben het hardstikke leuk gehad en vonden het beregezellig met de fam.Wentzel!

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails