Thursday, July 19, 2007

Lekker aanlummelen.

Vandaag was het weer een zon overgoten dag. Heerlijk weer. Af en toe een beetje bewolking, graadje of 33, een briesje. Prima vol te houden dus.

Chiel was vandaag ziek. Ik werd wakker om 9 uur en verwachtte dat niemand al wakker zou zijn, toen zag ik Chiel heel zielig achter de etenstafel zitten. "Moet jij niet naar kantoor?", vroeg ik. "Nee, ik voel me niet lekker. Ik blijf vandaag maar thuis". Nou als Chiel dat zegt moet het wel erg zijn want hij blijft nooit thuis omdat hij ziek is. Kort daarna is hij weer het bed in gekropen.

Ik heb me aangekleed en ben naar de Delifrance gelopen om ontbijt voor de familie te halen. Dus om een uurtje of 10 kreeg iedereen ontbijt op bed.

Daarna ben ik met Linn nog even wat t-shirtjes gaan kopen, zijn we naar het zwembad gegaan, hebben we nog boodschappen gedaan en vanavond zijn Linn, Remy en ik gaan lopen. Ben was met Anisah naar DB. Een lekker rustig dagje dus.

Het plan voor morgen is om naar wat marktjes in Central te gaan en 's avonds gaan we hotpotten met onze chinese vrienden.

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails