Thursday, July 05, 2007

...het is stil in mij....

Nou, Jos is weer in NL, Chiel aan het werk, Jesse in Bangkok en Bram is te druk om te lunchen! Das lekker dan. Niemand heeft tijd om met mij iets te doen! SNIK!!

Dat was vanmorgen, ik heb me maar vlug omgekleed en ben naar de IKEA gegaan. Altijd goed als je effe in de put zit. IKEA. Ik heb me goed vermaakt daar. Ben elk pad 10 keer door gelopen, heb alles in m'n handen gehad en heb alles weer terug gezet. Goed wah!

Alleen heb ik een hoofdkussen mee genomen. Voor straks als alle kids er zijn! Lekker, Ben is er zondag. Hij heeft net nog met British Airways gecheckd en alles ziet er goed uit. Hij heeft geen verkeerde datum opgegeven hihi. Beetje zenuwachtig voor de aankomst want dan staat Anisah daar ook.

Ik heb er zin in. Leuk dat we straks weer een gezin zijn. Met kids en zo.

2 comments:

Anonymous said...

Behalve een kussen niets gekocht?Waauw wat een zelfbeheersing,dat lukt me nooit bij Ikea.
Leuk dat Ben al gauw komt,kun je weer wat over alle depri gevoelens heen komen.
Geniet er van!
Arlene

Anonymous said...

janans ik kan me best voorstellen dat je nu een beetje eenzaam bent wij vernemen ook nog niet dat jos thuis is hij is steeds bij irma in haar huisje een leuk en knus plekje hij heeft ook een nieuwe mini cooper gekocht een zeer blitse auto ik denk niet dat hij tot en met november rust heeft want zo zit hij niet inelkaar ze gaan eerst op vankantie naar italie in de mini hopen dat de grote de waard tent er in past.
ze willen eerts samen op vakantie en even bijtanken van alle misere denk ik. wij gaan eind van de week met vakaantie waarheen is nog niet besloten we denken aan denemarken / tsjechie of frankrijk
ans hoe zijn jullie tel.te bereiken misschien kunnen we een keer bellen via 0900/1765 dan betaal je maar 3 euro cent per minuut naar hong kong vanuit nederland we horen van jullie

jan en jantina reinders 0523-270038

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails