Wednesday, July 25, 2007

Daggie naar het strand!


Omdat het vandaag nog warmer zou worden, hebben we maar besloten om naar het strand te gaan. Sam en Emma gingen mee want Steve en Silla hadden onverwacht een vergadering. Niet leuk dus als je dan samen op een piepklein flatje zit. Hele aardige kids maar ze zijn wel erg stil. Niet van die typische britten dus...
Toen we aankwamen op Cheung Chau Island was het nog rustig. Er waren een paar toeristen die allemaal uit Europa kwamen zo te horen, en de meesten waren van het vrouwelijke geslacht. Het chinese mannetje die je ziet lopen op de foto hier boven keek z'n ogen uit! Hij stond echt ongegeneerd naar de vrouwen te staren en dan vooral naar de borsten! Ja, dat kennen die chinezen niet!


Wij hebben heerlijk gedobberd, heel melig gedaan en zijn vooral verbrand!
Ik had echt medelijden met onze Britse vrienden. Spierwit natuurlijk, maar ze waren al verbrand VOORDAT we op het strand waren aangekomen! Ja, daar konden we helaas niets aan doen.
Op het strand hebben ze de hele tijd onder een parasolletje gezeten, hebben zich met factor 50 ingesmeerd, en nog verbrand! Dat kan nog leuk worden in Thailand!
Toen we thuis kwamen, is Ben gelijk weer vertrokken naar Discovery Bay. Hij ging eten met Anisah. Ze was gisteren naar haar afscheidsfeestje geweest en daar behoorlijk van ontdaan terug gekomen. Op een gegeven moment werd tijdens het eten geroepen "Roast in the pot!", persoonlijk had ik daar nog nooit van gehoord. De bedoeling is dat degene die weggaat van iedere collega krijgt te horen wat ze echt van haar vinden. In dit geval waren ze niet aardig en de tranen stonden in de ogen van Anisah. En iedereen die Anisah kent, weet dat ze zo'n lief meisje is die echt alles voor een ander over heeft! Wat een zieke geesten!

Wij hebben zonder Ben dan maar heerlijk Peking Eend gegeten! Zaaaaaaaalig!!!! De jongens zijn nu uit (woensdagavond ladiesnight!) en Linn, Chiel en ik zitten op de bank tv te kijken.
Wij zijn lui! (en geen 20 meer...)

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails