Monday, July 16, 2007

En dat is 3!


Eindelijk zijn Linn en Martijn dan ook aangekomen om 16.10 uur in Hong Kong. We hebben ze vanmiddag opgehaald van het vliegveld. Geen vertraging gehad maar helaas ook een gammel TV-tje. Die hield er ook halverwege mee op. We zijn nu toch ook echt van plan eens een brief te gaan schrijven naar British Airways. Effe klagen, wie weet krijgen we discount of zo. Ik geloof dat Ben van de 4 keer dat hij heeft gevlogen met BA, 3 keer geen TV heeft kunnen zien. Das heel fijn als je 13 uur in het vliegtuig zit.

Maar goed, Linn en Martijn kwamen door de gate en we zijn gelijk de taxi in gestapt. Vanavond hebben we gegeten op Knutsfort Terrace. Jesse en Anisah waren er ook bij. Heel gezellig. En voor het toetje zijn we naar Wildfire gegaan. De beste toetjes ever heb je daar!

Van de week komt Remy en dan is het stel weer compleet.

En morgen is Jesse jarig. Hij vind er niets aan, jarig zijn. Hij houdt er niet van en probeert dan ook op allerlei slinkse manieren zijn verjaardag niet te vieren. "Te druk, te weinig tijd, niet thuis, mijn ouders komen op bezoek" enz. enz. Nou daar trappen wij dus niet in! We zorgen er wel voor dat hij er niet onder uit kan komen, hihi. Maar dat zien jullie morgen wel!

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails