Saturday, July 21, 2007

Wat hebben we gedaan vandaag?

Nou we hebben heel wat gedaan eigenlijk. Vanmorgen natuurlijk uitgeslapen, daarna naar Central gegaan en wat marktjes bezocht. Lekker koffie gedronken op Exchange Square, toen sushi gegeten bij Sushi One, beetje op de bank gehangen en naar The Devil wears Prada gekeken en vanavond hebben we gehotpot en daarna een drankje genomen bij Mes Amis. De kids zijn nog in de stad maar wij ( lees Chiel) wilden naar bed. Chiel is nog een beetje ziekjes.





We waren met een flink stel toen we gingen hotpotten. Hardstikke gezellig. We hebben ook Shumin weer gezien die na een maand of 7 weer terug was in Hong Kong. Ik moet eerlijk zeggen dat we niet echt hebben kunnen praten over haar wereldreis maar ze heeft duidelijk hotpot gemist! Ze zat lekker te smikkelen.


Rain heeft alles voor de hotpot besteld. Hij is een kei in hotpotten. Er stond van alles op tafel inclusief de kikkerbilletjes. Echt heerlijk. De kinderen hebben ook heerlijk gegeten. Ze wisten van de helft niet wat het was, maar dat mocht de pret niet drukken. Ik denk dat Martijn de filmpjes op z'n weblog zet www.waarismartijn.nl van de nog trillende kikkerbilletjes. Je hebt echt een chinees nodig om al die dingen te bestellen want wij hebben geen idee wat lekker is in de soep.


Tijdens het koffiedrinken op Exchange Square zat er een chinees naast ons die even een powernap nam. Hij ging zitten, sloot z'n ogen en sliep! Hoe is het mogelijk! Het blijft een vreemd gezicht voor ons westerlingen als je dat ziet. En na het shoppen weer in de metro terug naar huis waar Chiel zat te werken. Nog 1 weekje en dan gaan we met z'n allen op vakantie!!

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails