Wednesday, July 04, 2007

Op weg naar Nederland

De wekker ging vanmorgen om 6 uur. Jesse zou om vijf voor zeven voor de deur staan en dan zouden we nog even gaan ontbijten met Jos, die daar trouwens niet van op de hoogte was.

Dus gewapend met koffie, warme broodjes, broodjes kaas en vruchtensapjes gingen we om 7 uur op weg naar 6G. Jesse klopte op de deur, belde aan en het bleef ijzig stil....."Hij zal toch niet al weg zijn?"..."Neehee..".... nog maar een paar keer bellen....en toen ging de deur open.

Een slaperige Jos met zijn t-shirt binnenstebuiten aan, stond in z'n ogen te wrijven. "Jezus, wat komen jullie dan doen?" "Wat denk jij? Dat we je zomaar weg laten gaan? We gaan lekker ontbijten!" Ik denk dat we Jos echt verrast hebben.

Tijdens het ontbijt een beetje praten over koetjes en kalfjes, toen ging Jos douchen, Jesse nam nog een vaas mee en toen moesten we echt naar beneden.
Er werd uit gechecked ( bleek dat Jos wel 8 glazen in de 2,5 jaar had gebroken!) De doos waar Jos z'n fiets inzat werd door Jesse onder de arm genomen en een taxi stopte. Shit.
Doos erin, koffer erin, en afscheid nemen en uitzwaaien...

Ik hoef niet te vertellen dat het weer een klote moment was. Maar Jos is weg nu. Op weg naar Nederland. Terug naar z'n familie, vrienden en Irma. Echt zielig is hij niet hoor. Morgen staat er natuurlijk al een Mini voor de deur en dan gaan ze samen lekker op vakantie naar Italie. Nou het is je gegund Jos!

Wij daarentegen zijn WEL zielig. Jesse gaat z'n verdriet weg drinken in Bangkok op Nanaplaza vanavond. En ik ga maar in m'n uppie thee drinken vanmiddag. SNIK!

Ach, voor ons breekt een drukke tijd aan. Zondag staat Ben voor de deur!












No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails