Thursday, July 12, 2007

Woensdag

Ik weet niet waardoor het komt maar de laatste dagen is het achtelijk warm in Hong Kong! Niet normaal gewoon! Iedereen klaagt erover, zelf de chinesen...Thank God for airconditioned shoppingmalls!
We lopen het ene winkelcentrum uit en het andere in. Op straat lopen is niet te doen. Zet je schrap kids en Arlene! Zorg dat je luchtige kleding bij je hebt want je smelt weg!

Ben en ik hebben vandaag wat boodschapjes gedaan, de ferry genomen naar Central zodat we wat wind konden vangen, geluncht in Lan Kwai Fung (heerlijke hamburgers!) en vanmiddag aan het zwembad gelegen. Eigenlijk meer in het water dan erbuiten want man, man, wat was het warm!


En vanavond hebben we met Kamilla, Anisah, Ben, Jesse en Chiel en ikke heerlijk gegeten bij de Dirty Duck. Lekkere sateetjes, hmmmmm....mis je die al Jos?
Bram kwam later want die moest nog hard werken voor de centjes. We zagen hem pas na het eten. Het was ook bere-gezellig om Jesse weer te zien. Hij had nog een gaatje vandaag en dat gaatje was precies groot genoeg om te eten en een drankje te nemen.

Ben en Anisah zijn nog even de stad in gegaan, (ik heb extra sleutels laten maken vandaag!) en de "oudjes" zijn naar huis gegaan. In de taxi kwamen de verhalen van "vroeger". Dat we Pim misten, dat we Jos misten en dat we in "desperate seeking " waren "for new funny friends"!

Morgenavond gaan we Herman en Gerda zien! Leuk! Ik heb nu al medelijden met ze als ze het vliegveld af lopen in die hitte! Dat wordt wennen voor ze. Maar ze zijn maar 2 dagen in Hong Kong, dus niet aan de hitte denken maar fototoestel om de nek en gaan met de geit!

Verder hebben we net nog wilde plannen gemaakt voor Jesse's verjaardag. Zijn familie komt 16 juli voor 1 dag in Hong Kong op zijn verjaardag en dan gaan ze met z'n allen naar Bali. Ons feestje vieren we zodra Jesse tijd heeft. T'is niet anders.
Maar dan gaan we ook Karaoken waar het uitgevonden is. In China dus!!! Jesse regelt vervoer, wij de reservering bij een restaurant in Shenzhen en dan op naar de Karaoke tent!

1 comment:

Anisah said...

flattering picture there, Ben!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails