Saturday, October 13, 2007

Hiep hiep hoeraaaaa!!!!!


Vandaag is het 13 oktober. Als het straks 14.12 uur dan is het precies 26 jaar geleden dat Remy is geboren. Het is zijn verjaardag vandaag! Hieperdepiep hoeraaaaaa!!!!

En vandaag is het ook mijn laatste dag hier in Druten. Morgen vlieg ik om 14.00 uur weer terug naar HK. Ik heb een beetje last van gemengde gevoelens.

Aan de ene kant wil ik niet terug. Het is heerlijk om weer met de kids tijd door te brengen. Om de familie en vrienden weer te zien, is het heerlijk om weer in mijn eigen tuin te kunnen rondlopen, om de herfstbladeren te kunnen opvegen. Is het ook zalig om mijn eigen trappen op te kunnen lopen, dat ik zoveel ruimte heb hier. Maar aan de andere kant mis ik ook Hong Kong. De temperatuur, mijn t-shirtjes die ik zonder vest kan dragen, de mensen op straat(het is zo stil hier!), het eten en dan vooral het seafood en natuurlijk mis ik Chiel!

Nou ja, ik ben weer terug met de kerst. Ik ben al flink op weg met mijn asia-miles die ik spaar, dus een gratis tripje zit er binnenkort zeker in.

Allemaal de groetjes en tot gauw! Ik hoop dat ik de volgende keer de auto voor de deur heb staan zodat ik jullie kan gaan opzoeken!

6 comments:

Arlene said...

Remy, van harte gefeliciteerd,alweer 26 jaar!
Ans, ik kan me heel goed voorstellen dat je aan de ene kant graag wil blijven maar dat Hongkong ook weer trekt, deze keer is het er niet van gekomen elkaar te zien maar dat komt goed als je weer met kerst hier bent!
goede reis en veel liefs ,Arlene

Anonymous said...

He Remy,

Gefeliciteerd met je 26ste verjaardag, zoals het een "oude" tante betaamt, hoor ik nu te zeggen, jeetje alweer 26, weet nog goed de dag dat je geboren werd!!! Maar dat hebben we nu wel gehad en feliciteren we je gewoon: Man van harte.

De familie uit Leiderdorp

Anonymous said...

He zussie,

de tijd vliegt zegt, van harte met Remy. Hoop dat jullie samen een leuke dag hebben gehad. Wens je voor morgen een hele goede reis en een lekkere vlucht. Spreken elkaar weer als je in HK bent ( lang leve de Skype) groetjes morgen aan iedereen.

Dikke kus
Ron en Simone

Anonymous said...

Remy, Ans, Chiel, Ben, Linn en uiteraard ook Martijn: Van harte gefeliciteerd!!!!!!!!!!!!!!!!

Mari en Yvon

Anonymous said...

Remy nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Monique Femi & Kayode

Anonymous said...

Hoi Remy, Ans, Chiel, Ben, Linn en Martijn, beter laat dan nooit maar alsnog van harte proficiat.

Veel liefs,

Lody

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails