Monday, October 01, 2007

Aangekomen in het koude NL!

Dat was effe wennen toen we naar buiten liepen op Schiphol. Brrrr koud! Gelukkig hadden we een jas meegenomen en dat was hard nodig. Op zich wel lekker dat je een frisse wind in je gezicht voelt na die uren in het vliegtuig, maar het is wel wennen.

De vlucht is heel goed verlopen. En voor het eerst heb ik geslapen in het vliegtuig! Na het avondeten ben ik in slaap gevallen en ik werd 3 uur voor het landen weer wakker! Wauw dat heb ik nog nooit meegemaakt.
Ik kan me nu voorstellen hoe Jos en Jesse zich hebben gevoeld na zo'n nachtje vliegen. Ok, ik ben nog nooit ge-upgraded, heb geen idee hoe zo'n ontbijtje achter het gordijn er uit ziet, weet niet hoe het voelt om je benen te kunnen strekken tijdens zo'n vlucht maar wakker worden en dan al bijna op plaats van bestemming zijn, dat voelt geweldig!

Op weg naar huis, stonden we natuurlijk in de file. 10 Kilometer bij Oude Rijn, 8 kilometer bij Utrecht, een ouderwetse maandagmorgen file. Heerlijk! Toen we thuis aankwamen, stond Linn al b ij de voordeur te wachten. Gezellig. De koffie stond al te pruttelen en Ben lag, net als vroeger, nog steeds in bed.
Yvon kwam ook nog op de koffie op haar nieuwe fiets! Heel sportief. De Atos is ingeruild voor haar nieuwe fietsje.

En later, en dat was echt een verrassing, kwamen Andy en Marrie op de koffie!
Ze moesten vandaag in Arnhem zijn in het ziekenhuis. Marrie had een afspraak om alles door te meten en door te spreken voor de bestraling. Deze week beginnen ze met bestralen. Ik moet zeggen dat Marrie er heel goed uitzag. Ik vind zo wie zo dat Andy en Marrie er heel goed en sterk mee omgaan. Petje af!

Linn en ik hebben lekker op de bank gehangen. Ondanks het feit dat ik heerlijk heb geslapen in het vliegtuig, voel je je toch wel brak na zo'n nacht. Morgen ga ik wel boodschappen doen en zo. Maar voor straks gaan we friet eten met een frikandel speciaal! Chiel heeft er naar uit gekeken!

3 comments:

Arlene said...

Ja Ans koud he!Ik ben ook snip verkouden en de CV staat hier alweer aan!Leuke verrassing dat Andy en Marrie er waren.Ze doen het echt goed,vooral nu er wat gedaan gaat worden!
Ik wens jou een heel fijne tijd met de kids en geniet maar lekker van het enige echte Hollandse herfstweer!!
Arlene

Anonymous said...

WELKOM TERUG IN HET KOUDE KIKKERLANDJE!! MAAR WEL GEZELLIG MET DE KAARSJES EN HAARDJE AANN!

XXX
DE LEIDERDORPPERS

M said...

Dat stukje over die frikandel speciaal had je niet moeten zeggen!

Ik kan hem maar niet uit mijn hoofd zetten. Ik kan ook geen Afrikaanse pap meer zien!

Wel weer lekker om thuis te zijn, ofniet?

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails