Friday, April 18, 2008

Donderdag, dag 2

Donderdagmorgen ging Chiel met Tim naar het kantoor en de fabriek om een uurtje of 8. Tim wilde graag eens zien hoe zo'n onderneming draait en hoe zo'n chinees kantoor en fabriek er dan uitziet. Ik hoorde later dat hij blij verrast was over het moderne karakter van alles!

Lody en ik gingen op weg naar Manon die wij in het hotel zouden ophalen. Vandaar uit ging de "excursie" door naar Stanley Market. Altijd leuk! Echt waar!
Winkeltje in, winkeltje uit. En we hebben allemaal wel wat leuks gekocht. We kwamen ook bij mijn chinese mannetje die voor zijn huisje een kraampje heeft staan. Ook daar lekker gesnuffeld tussen de spulletjes.

's Middags hebben we het visum opgehaald van Lody en nu staat niets meer in de weg voor ons tripje naar Beijing.

Bij Coconuts in Lan Kwai Fung

's Avonds zijn we met z'n 5-en lekker gaan eten bij Elvis wat zoals altijd heerlijk was, daarna nog een drankje bij Baby Budha en toen naar Wanchai.
Rat-Alley in Lan Kwai Fung


Begrijpen jullie nou waarom ze dat restaurantje Elvis noemen?


Spycifingers in Wanchai en Tim en Manon op de dansvloer

We hebben genoten van een live-band en daar gingen Manon en Tim helemaal los! Echt leuk om te zien. Toch op tijd naar huis want Chiel moest vanmorgen weer vroeg aan het werk.


Baby Budha in Lan Kwai Fung

Straks komen Manon en Tim hier nog heen om met Lody en ikke naar de Ladiesmarket te gaan. En vanavond gaan ze weer naar NL. Onvoorstelbaar dat zo'n week dan weer om is!
Wij gaan vanavond naar de verjaardag van Cynthia!

1 comment:

ARLENE VOOGD said...

Druk,druk,druk maar zo te zien met leuke dingen en gezelligheid!
Ik zie Lody genieten,meiden veel plezier!!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails