Wednesday, April 30, 2008

KoninginnedagWeinig van te merken hier... Ok ik loop in mijn oranje blouse rond, maar dat is het dan...
Jullie zijn nou allemaal op tv naar de koninklijke familie aan het kijken hoe ze aan het zaklopen zijn, hoe het koekhappen de prinsen vergaat, en welk liedje het urker mannenkoor nu aan het zingen is.

Cynthia en Michael zijn speciaal voor Koninginnedag naar NL gevlogen. Vrienden van Michael kwamen zelfs over uit Canada! Kan je toch nagaan hoe popie Trix is!

Chiel is vandaag gewoon aan het werk. Moest nog heel wat dingen regelen. Ik ben hier de tent aan het opruimen, de was in de machine, er kwam een mannetje om de ramen aan de buitenkant te lappen, nog wat boodschapjes gedaan en meer van dat soort oninterressante dingen.

Jesse is vandaag maar naar Bali gevlogen om op zijn surfboard een oranje-bittertje zonder alcohol en ijs te nuttigen. Jos, Diana en Al gaan vanavond Koninginnedag vieren met klanten bij een Hallal-restaurant (...ja ik weet 't) en waarschijnlijk zit Bram vanavond bij de nederlandse consul aan de borrel.

Chiel en ik gaan maar eens volgens oude nederlandsche traditie, lekker Thai's eten! Hihi...


Op 2 mei komt de Olympische Vlam in Hong Kong. De ceremony begint hier in het Culturele Centrum op de Avenue of Stars en Nathan Road. Dan lopen ze nog wat rond, nemen de Starferry, gaan naar Sha Tin en eindigen in het Exibition Centre.
Alles is al afgezet. Overal politie op de been, ook op het water, elke weg heeft dranghekken klaar staan, kortom ze zijn er lekker druk mee! Geen enkele demonstrant krijgt de kans om zich ergens langs de route te begeven want de politie heeft 2 dagen van te voren alles al afgezet!

Nou het is ons te druk hier. We gaan maar even weg dan! Hihihi....

1 comment:

ARLENE VOOGD said...

Nou neem je vanavond toch een lekker borrel op Bea?
Hier natuurlijk weer het aloude recept,aubade voor de burgemeester en overal rommelmarkt,ik heb een snelkookpan gescoord voor E5,- niet gek he?Ga je gauw zien!
Arlene

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails