Saturday, April 05, 2008

Sai Kung Yes PubNou ik heb nog buikpijn van het lachen en het heerlijke eten. Als ik er weer aan denk dan verschijnt er weer een glimlach op mijn gezicht.

Gisteravond zijn we naar Sai Kung gegaan met Al en Diana, Michael en Cynthia en hun vrienden waarvan ik helaas de namen ben vergeten. Maar een heel gezellig stel en die kan je er zeker bijhebben als je een feestje hebt!

Cynthia ging met haar vrienden en Michael eerst naar de Big Budha en gingen rechtstreeks naar Sai Kung en wij gingen om 7 uur richting Sai Kung. Aangekomen even bellen waar ze uithingen en toen bleek dat ze even in de YesPub zaten. Nog nooit van gehoord maar het toeval wilde dat we eigenlijk voor de deur stonden toen we de taxi uitkwamen. Wij ook naar binnen met z'n vieren.


Bleek het een Thai Chili restaurantje/pub te zijn met een hele eenvoudige inrichting en 2 chinese/thaise dames die de boel runden.

Ze hadden 2 flatscreen tv's hangen waarop Karakoke Dvd's werden gespeeld met....jazeker The Bee Gee's! Jemig. Maar goed, wij een drankje genomen en toen eten. Het was weer zalig! Het tentje waar we normaal gesproken zitten, was overvol en er stonden mensen te wachten, dus we liepen een stukje verder.
Tafel gevonden, eten besteld en voor All die het moest doen met 1 hand, bleek al gauw dat chopstiscks niet helemaal handig waren. Diana zat als een gek garnalen te pellen, kreeft te ontleden en nasi in z'n bakje te gooiden, hihi.

Na het eten, wilden we nog wel even een drankje doen in de Yespub. Er zaten 4 mannen aan een tafeltje en verder was het leeg. We werden als verloren kinderen binnen gehaald en we moesten perse van de dames voor het raam zitten! De mannen begonnen te dobbelen (en ze hadden geen idee waar ze mee bezig waren!) en wij dames vroegen of ze de dvd van The Bee Gee's weer wilde opzetten. Zo gezegd, zo gedaan.
Binnen 15 minuten was de hele tent prop vol, en hun taktiek om de Gweilo's voor het raam te zetten had effect gehad!

Een van de lokale mannen kwam naar ons toe, gaf ons allemaal een rondje en hij vond het super gezellig. Hij bleef praten! Later bleek dat hij een oogje had op Diana! De dames van de pub, bleven maar om de mannen heen draaien en later kreeg Chiel zelfs ineens een kus! Brrrr... Ook het principe van "dit is mijn biertje" begrepen ze niet helemaal. Ze bleven de flesjes van de mannen opdrinken!

We hebben enorm mee gezongen met The Bee Gee's en Abba, vreselijk gelachen en vrienden voor het leven gemaakt!

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails