Sunday, April 20, 2008

Gewerkt!


Exhibition Center Wanchai

Jazeker, jullie lezen het goed! Vandaag was mijn jaarlijkse werkdag als freelancer bij Jos!
De beurs begint morgen en de afgelopen 2 jaar help ik met het opbouwen. Moet je je niet te veel van voorstellen hoor. Dozen uitpakken, neerzetten, alles 100 keer in je handen houden en dan toch op de eerste plek weer terug zetten, en de zooi opruimen.

Beurs in opbouw

Vanmorgen eerst naar het kantoor gegaan, de spullen opgehaald en samen met Jos en Maarten zijn we in de taxi gestapt op weg naar het exhibition center. Dit jaar had Jos een geweldige plek geregeld. Lekker centraal. Ook hoefden we dit jaar niet met die achtelijke grote houten kratten te slepen, thank god!

Ik heb nog nooit zoveel koeien in mijn hand gehad als vandaag, hihi. Maar het was een prachtig gezicht toen alle kunst-koeien op een rijtje in de kast stonden. Het zag er trouwens allemaal mooi uit. De produkten van Jos waren heel origineel!

Later kwamen Al en Diana ook naar de beurs. Al zag een beetje pips moet ik zeggen. Hij heeft een gebroken arm en heeft daar echt heel veel last van gehad. Vorige week is hij uit pure ellende naar de dokter hier in HK gegaan en toen bleek dat de operatie die in Frankrijk was uitgevoerd, niet geheel naar wens was gegaan. De wond was open geknapt en aan de binnenkant van het gips was het een bloedbad en de ijzeren pinnen waren zichtbaar. Niet gek dat hij weken met pijn heeft rond gelopen! Hij moet eigenlijk kalm aan doen van de dokter, maar hij is te druk met de beurs om rust te nemen. Ik denk dat hij straks na de beurs gewoon inzakt...


Op de voorgrond de stand van Jos, op de achtergrond de stand van de exbaas!

Wat ook een beetje vreemd was, was het feit dat de exbaas van Jos precies 8 meter verderop stond met een stand op de beurs... Ze hebben elkaar succes gewenst en dat was het. Ik wil niet bevooroordeeld klinken maar de stand van Jos, Maarten, Diana en Al zag er veeeeel beter uit!!

Ik heb tot half zeven geholpen en toen ben ik naar huis gegaan. De anderen bleven nog om de puntjes op de i te zetten, maar ik was kapot, hihi. Ik weet het...helemaal niets gewend...

Lody in het Hong Kong Park

Thuis gekomen eerst koffie en bij gepraat met Lody en Chiel. Zij zijn vandaag met z'n tweetjes erop uit getrokken. Ze hebben heel wat afgelopen, verschillende marktjes gezien, winkelcentra ingeweest, ferrytochtjes gemaakt en noedelsoep gegeten. We hebben met z'n 3-tjes gegeten bij Wildfire en we zaten bij toeval achter de exbaas van Jos. Hij keek niet echt vrolijk....:((

Beetje moe...

Ik heb gisteren van Lody een mooie ring gehad nog voor mijn verjaardag, Ik zag de ring op de markt en was er helemaal weg van. Maar ik kon de verleiding weerstaan en Lody heeft me verrast! Een dame die ook bij Wildfire zat kwam ineens op me af. Ze vond de ring zo mooi en vroeg zich af waar ik hem gekocht had. Ze dacht dat ik een ring van Chanel om had! Kan je nagaan!


Chinese muur

Lody en ik hebben net de koffers ingepakt voor onze trip naar Beijing! Morgenochtend om 9 uur vliegen we! En dinsdag gaan we naar de Chinese Muur! We hebben er zin in! Waarschijnlijk heb ik geen tijd om dagelijks een verslag uit te brengen en Blogger is geblokt in China, dus jullie moeten wachten tot donderdag de 24ste april. Dan zijn we weer thuis!

5 comments:

Anonymous said...

Lieve Lody,

wat fijn dat je het weer zo naar je zin hebt en zoveel meemaakt. Het ziet er ook allemaal erg aanlokkelijk uit hoor. Nu lekker genieten en China ontdekken. k Ben reuze benieuwd naar de foto's. Als je weer thuis bent zien we elkaar weer snel.
Veel liefs van ons viertjes,
Sascha

Yvon said...

Hoop dat jullie een paar heerlijke dagen in Beijing hebben!!
Ben erg benieuwd naar de verhalen van de week;-))

Liefs, Yvon

Anonymous said...

Wow , die ring is echt supermooi zeg! Prachtig bij die perfect gemanicuurde vingertjes van je.. Inderdaad, Chanel like!!!

Hoop je snel weer te spreken... Na deze week zitten mijn avontuurtjes in Parijs erweer op en heb ik weer tijd om op msn te gaan... Kom ik je daar weer tegen? Skype is ook goed??

Dikke kus en de stand ziet er weer toppie uit, dankzij (onder andere) jouw hulp!

Liefs, irma

Anonymous said...

Wow , die ring is echt supermooi zeg! Prachtig bij die perfect gemanicuurde vingertjes van je.. Inderdaad, Chanel like!!!

Hoop je snel weer te spreken... Na deze week zitten mijn avontuurtjes in Parijs erweer op en heb ik weer tijd om op msn te gaan... Kom ik je daar weer tegen? Skype is ook goed??

Dikke kus en de stand ziet er weer toppie uit, dankzij (onder andere) jouw hulp!

Liefs, irma

Anonymous said...

Ha die Lody, wat geweldig wat je daar allemaal meemaakt. Geniet er nog maar even van, de tijd vliegt, het zit er zo weer op ...
Liefs, Evelien

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails