Wednesday, April 02, 2008

What a beautiful day!

Allereerst wil ik iedereen enorm bedanken voor alle emailtjes, hyves-berichtjes, telefoontjes en kaarten die ik heb gekregen vandaag! Echt hardstikke bedankt! Ik heb werkelijk nog nooit van mijn leven zoveel aandacht op mijn verjaardag gehad dan nu! Ik werd er gewoon helemaal blij van en een beetje emo. Maar dat mag. Want die hormonen gieren nog steeds door mijn lijf.


Gisteravond heb ik mijn verjaardag gevierd met onze chinese vrienden bij MyTokio. Ondanks dat ze het allemaal bere-druk hadden stonden ze daar weer. Silla, Crystal, Rain en Lydia. Steve was ziek en dat was geen verrassing. De Rugby Sevens had zijn tol geeist.


Toen we aankwamen kwam de ober op mij af. Of hij mij kon helpen. "Yes, I have booked a table for tonight." "ok, can I have your phonenumber?" Huh?!!! "You don't understand, I have already booked a table" zei ik. "Yes ofcourse, can I have your phonenumber and name!" Dit gaat lang duren dacht ik bij mezelf. "This is my phonenumber", zei ik. "Ok..."zei de ober. En hij schreef het in het register. Toen keek hij me aan met een blik van, ok je kan nu gaan hoor!
"So can I go now to my table?", vroeg ik. Godzijdank kwam er een andere ober die begreep waar ik het over had en we werden naar ons tafeltje gebracht.

Toen kwam het volgende probleem. De chineesjes wilden Sake. Dat hoort erbij vonden ze. Nou bleek dat er geen drankvergunning meer was dus mocht er geen alcohol geschonken worden. Huh?! Maar goed na wat aandringen van Lydia's kant kregen we toch Sake. Ze hadden alleen een fles van 2 liter die helemaal opgeschonken moest worden omdat ze stiekum toch alcohol aan ons zouden schenken. Geen probleem, komt wel op.
Maar omdat het stiekum was, zouden ze de Sake over 7 waterkarafjes verdelen, zodat het niet zou opvallen. Wat een heerlijke mensen zijn die Hongky's toch!
We hebben het hardstikke gezellig gehad, vreselijk gelachen en op tijd naar huis gebracht in de auto van Rain! Wat een luxe!


Vandaag op 1 april, werd ik gewekt met ontbijt op bed door Chiel! Ik was echt helemaal verbaasd want ik had geen idee dat hij thuis zou blijven vandaag! Lief he? Daarna lekker lang op de bank gehangen, toen naar de bank voor Chiel's werk, heerlijk dimsum gegeten en toen ik naar huis wilde gaan, werd ik door Chiel de juwelier ingeloosd! Wauw! Ik heb een prachtige ring met een diamantje gekregen!


Suzan

Vanavond hebben we gegeten met de nederlandse vrienden bij Spasso. Lekker aan de pizza met z'n allen. Ook voor deze groep geldt dat iedereen het beredruk heeft. Zeker de laatste weken! En toch stonden ze er allemaal weer!! Suzan kwam aanrennen vanuit haar werk, Kamilla had gewerkt en ze zit midden in een verhuizing. Eindelijk wonen ze dan net als de gewone mensen, in de stad en niet meer op DB. Cynthia kwam binnenrennen vanuit haar werk en Diana en Al zaten een uur ervoor nog in China. Diana, de vriendin van Al, is ook jarig vandaag! Is dat toevallig of niet? Dubbel feest dus!

Het was een super gezellige avond. Lekker gegeten, gelachen en genoten van het heerlijke eten!
Toen was het weer tijd om naar huis te gaan. Suzan en Kamilla konden een taxi delen en wij liepen met z'n allen naar de Pinnacle.


Diana de jarige job en Al met z'n gebroken pols! Diana heeft net Jos aan de telefoon op deze foto. Zo was Jos er toch ook een beetje bij!

Omdat wij samen met Al en Diana op de 7e verdieping wonen, kwamen ze nog "even" een afzakkertje bij ons drinken. Enfin om 2 uur vannacht zijn ze naar huis gegaan.


Kamilla, Michael en Cynthia

Ik heb een super verjaardag gehad! Morgen ga ik lekker van mijn kadootjes genieten!

2 comments:

Anonymous said...

Als je zo'n super verjaardag hebt gehad, dan heb je het zeker verdiend.
Blijf er nog even lekker van nagenieten.

liefs,
Lody

Anonymous said...

wel een dag te laat maar van harte gefeliciteerd namens Jan en Jantina.

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails