Sunday, April 13, 2008

Dus...

Allereerst...het is weer bloedje heet en de klamme hitte komt weer langzaam maar zeker HongKong in gedreven. De slippertjes en de korte broeken zijn weer uit de motteballen gehaald en de bodylotion kan weer voor de aankomende maanden de kast. Als je dat gebruikt nu in HK dan glibber je echt je slippers uit!

Gisteravond hebben we lekker gegeten met Cynthia en Michael en 3 nederlanders die Michael had leren kennen bij een concert van Tiesto. Leuke mensen met een zachte G. Uit Helmond. Nog even een drankje en toen lekker naar huis.

Vanmorgen kwam ik Jos op de gang tegen. Hij kwam net terug uit China. Koffertje in de flat gezet en toen ging hij weer naar kantoor.

Vanmiddag hebben we geluncht met Suzan. Ik had haar al een tijdje niet gezien. Maar heel knap, ze is gestopt met roken, gaat nu 3 keer per week naar de sportschool en ze is van plan HK eens te gaan bezichtigen en niet alleen maar te werken!

Daarna zijn we naar Bram en Kamilla gegaan in Causewaybay. Hun huis is eindelijk helemaal verbouwd en vandaag kwamen de verhuizers al hun bezittingen brengen. We hadden het huis in "afgebroken" toestand gezien maar het is nu prachtig geworden! Toen we aankwamen stonden alle dozen midden in de kamer, waren er twee mannetjes kasten in elkaar aan te zetten en waren er nog mensen bezig met de finishing touch van de verbouwing.

Ik ben op de bank in slaap gevallen vanmiddag en in de tussen tijd is Chiel heel sportief geweest in de sportzaal beneden.

Vanavond hebben we Jos gegeten bij Elvis. Ongelooflijk lekker gegeten en daarna kwamen Bram, Kamilla, Paul en Nuan en de kids nog even naar Lan Kwai Fung. Nog een drankje genomen en nu zijn we weer thuis. Morgen gaat Paul met de familie naar Ocean Parc om de Panda's te bezoeken.

Morgenochtend om 9.30 gaan we naar het Park Lane Hotel. Tim en Manon zijn dan in HK! Gezellig!

1 comment:

Anonymous said...

je schrijft dat je jos had gegeten bij elvis hoe smaakt dat

jan reinders hardenberg

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails