Monday, April 28, 2008

Nou is ze weg...


Vandaag was een rare dag. Lody was al aardig vroeg wakker (in verhouding met de laatste dagen bedoel ik dan!) en begon gelijk haar beddegoed af te halen. Dan ziet het er ineens wel heel leeg uit hoor zo'n slaapkamer.

We hebben lekker kalm aan gedaan en na een uurtje begon ze haar koffer in te pakken. Oeps. Misschien toch iets te veel gekocht?! Het plan was om nog naar de supermarkt te gaan om zakjes kruiden te halen voor Pinneapple Rice, maar daar zag ze toch maar van af.
Ze wilde nog wel even met Chiel kijken naar een nieuw telefoontje voor haar zelf. Dus zo gezegd zo gedaan. Ze heeft een hele leuke gescoord! Dat paste nog maar net in de koffer!

Daarna hebben we eigenlijk niets gedaan. Koffie gedronken, beetje rond gelopen, wat gehangen op de bank en zoals het een echte Voogd betaamt al zenuwachtig voor wat gaat komen. Het liefst wil je dan ook gelijk weg gaan maar Cathay Pacific vliegt pas om 00.10 dus ze moest nog wat uurtjes killen.

Voor de laatste keer dimsum, voor de laatste keer Starbucks, voor de laatste keer lopen door Ocean Terminal... We hebben een hamburger gegeten bij Fatt's Place die net bij ons om de hoek zit. Daar kwamen we Jesse, Jos, Diana en Al nog tegen, toen naar huis om de koffer op te halen en daarna gingen we de taxi in.

Alles is goed gegaan. Ze mocht gewoon mee met Cathay, hihi. Afscheid genomen en toen liep ze door de douane.
We hebben een superleuke tijd gehad. We gaan je missen zus! Dikke kus van Chiel en mij!

2 comments:

ARLENE VOOGD said...

Hoe zo, je ziet ons snel weer??
(ik had stiekem al eens zo iets gelezen op Linn haar Hyves,maar heb gezwegen...goed he)
Dus ook jullie fijne vlucht!
Lody spreek ik gauw.

Anonymous said...

Hoi zusje en zwager van me, ik heb weer een fantastische vakantie gehad, veel gelachen, gezien, lekker gegeten, kortom in één woord geweldig. De vlucht is goed gegaan, maar ben nu wel een beetje moe! Tot gauw en voor nu dikke kus,
Lody

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails