Thursday, May 08, 2008

Donderdag

Het kan niet op zeg! Vanaf afgelopen vrijdag is het ELKE DAG mooi weer geweest! Zo onnederlands! En het blijft zo in ieder geval tot na de Pinksteren!

Vandaag heb ik heerlijk achterin de tuin gewerkt aan mijn huidskleur. Lekker. Eerst boodschappen gedaan, alles voor de BBQ in huis gehaald voor a.s. zaterdag en toen plat! Hihi.

Vanavond gaat Linn naar Nijmegen om met haar vriendinnetjes uit eten te gaan en Chiel en ik gaan maar eens kijken hoe het Drutense restaurant leven eruit ziet. Of we halen Chinees! Ook lekker! Nu maar hopen dat niet 1 van de 2 restaurants gesloten zijn, anders wordt de keus wel heel klein.

Gisteravond kwam Lody nog even langs. Het was weer gezellig. Ze had 2 tuinstoelen die je kan verstellen mee genomen vanwege ruimte gebrek in haar schuurtje. En die heb ik vandaag eens uitgebreid geprobeert.

En Chiel was gisteren naar Barneveld en kwam pas rond 10 uur thuis. Dat zijn net HongKong-werktijden, hihi. Als we terug vliegen naar HK, zien we Berry weer op maandag. Hij is vandaag al vertrokken naar Azie. Dan is hij in ieder geval over de jetlag heen; wij daarentegen zitten er dan volop in!T'is wat, niet dan?!

Morgen is er markt in Druten!

3 comments:

Yvon said...

Lekker he, dit weer;-)))))
Speciaal voor jullie, zolang je het zondag maar niet meeneemt!!
En vergis je niet in de keuze aan restaurantjes in het altijd leuke Druten, er is meer dan je denkt en kent...;-))
Lekker geslapen in de luie stoel in het zonnetje??

simone said...

Zullen we dan maar zeggen dat iedereen krijgt wat ie toekomt???

GEniet er nog van!!

X
Simone

ARLENE VOOGD said...

Lekkere stoelen he?
Arlene

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails