Sunday, March 29, 2009

Dikke mist


Het weekend is natuurlijk nog niet helemaal voorbij maar tot zover was het hardstikke gezellig!

Gisteren hebben Chiel en ik een flink stuk gewandeld door de stad. Wel kalm aan gedaan want de darmen zijn nog steeds van slag. We zijn naar Olympic gelopen en daarbij kwamen we door allemaal typisch chinese straatjes en marktjes. Geweldig! Je doet mij geen groter plezier dan rond lopen over een lokale "wet-market". Je ziet de meest bizarre dingen en je krijgt gelijk zin om verse vis te kopen om op de BBQ te gooien. Helaas zijn we niet in het bezit van een BBQ dus dat ging niet door, maar het blijft prachtig om te zien.

's Avonds zijn we met Jesse en zijn klant naar Aqua gegaan. Normaal gesproken heb je vanaf de 29ste verdieping een prachtig uitzicht en krijg je geen genoeg van de skyline maar deze keer was er helemaal niets! Geen lampje gezien! We zaten gewoon in een dikke vette wolk die niet wilde oplossen. Heel jammer. Maar het eten en het gezelschap maakte heel veel goed!

Het uur dat het licht uit zou gaan in de haven hebben we helaas ook niet kunnen zien. Of ze nou "aan" of "uit" waren, ik zou het niet kunnen zeggen. Volgens de krant was het Earth Hour wel een enorm succes. En daar gaan we dan ook maar van uit.

Vervolgens zijn we in de taxi gestapt naar Wanchai. En het was enorm druk daar! Ik schrok er gewoon van! Alle kroegjes knapten uit hun voegen, de meest vreemde types kwamen we tegen, want de Rugby Sevens werden natuurlijk gespeeld dit weekend en de Fenwick was op bevel van de politie gesloten, dus alles en iedereen stond op straat!

We zijn begonnen in Spicy Fingers, toen naar Dusk Till Dawn, daarna naar The Pawn op het dakterras en we zijn geeindigd bij Annie. Ik vergeet steeds de naam van die tent; iets van 1/5 Uovo geloof ik. Belachelijke naam die niet normaal uit te spreken is, maar wel erg gezellig!

Vanmorgen hebben Chiel en Jesse eerst nog gerend en toen hebben we de klant weer opgehaald vanuit het hotel en zijn we naar Spasso gegaan. Kamilla en Bram kwamen ook! Wat een verrassing! Ik had ze al tijden niet gezien.
We zijn om 1 uur gaan zitten op het terras en om 5 uur liepen we weer naar huis! Schandalig. Maar wel gezellig!

Nu zitten we even thuis, beetje tv te kijken en straks om 7 uur gaan we weer op stap. Dan staat onze klant te wachten...

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails