Monday, March 16, 2009

Maandag


Het weekend is weer voorbij. Het was een lekker weekend trouwens. Leuke dingen gedaan, lekker gegeten, nog naar Sai Kung geweest en op de bank gehangen.

Het weer zag er prachtig uit. Zolang je in de zon zat was het ouderwets behagelijk maar zodra de zon verdween, zakte het kwik naar 16 graden. En dat is best wel koud als je een tshirtje aanhebt! Maar gelukkig stijgt het kwik vandaag naar 23 graden, nice! Het begint nu echt lente te worden!

Vandaag en morgen werkt Chiel in Hong Kong. Zijn visum is verlopen en dat moet eerst geregeld worden. Ik denk dat hij woensdag naar Shenzhen gaat voor 3 dagen.

En net heb ik eerst gesport op de Wii, de boel opgeruimd en de was in de machine gedaan. Weinig nieuws dus. Straks ga ik eerst maar eens een bakje koffie drinken bij Starbucks...

O ja, en gisteren belde Remy. Er is zaterdagavond bij hem en Stijn ingebroken. Toen ze thuis kwamen na het uitgaan bleek dat er wat van die idioten bij hun in huis waren geweest.
Ze hebben een raampje in de keuken ontzet en dat eruit gehaald en toen hebben ze alle laptops, ook die van Rachida, alle fototoestellen en mp3 spelers meegenomen. En alles was overhoop gehaald. De politie is gelijk gekomen en toen bleek dat er op het beeldscherm van de computer (die ze dus hebben laten staan) een paar goede vingerafdrukken op zaten. Op zondag is er een soort van CSI-Utrecht langs geweest.

Wat een hufters...

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails