Tuesday, March 03, 2009

Shanghai en Singapore

Echt heerlijk dat Irma hier nu is! Ze komt natuurlijk voor Jos maar Jos is overdag aan het werk, en ik niet! We zijn al 2 dagen flink aan het shoppen, hihi. Koffie drinken, lunchen, zeg maar alles wat "Sylvie" en "Estelle" ook doen! Lekker hoor.

Morgen ga ik met Chiel voor 1 nachtje naar Shanghai. Effe bij Paul op bezoek. Ook leuk! Minder leuk is dat het daar nu tussen de 4 en 8 graden is! Ik heb net de dikke truien maar weer uit de kast getrokken. Moet ook zeggen dat het hier In Hong Kong nou niet echt warm is. Rond de 20 graden en grijs. Ik heb geen zonnestraaltje kunnen spotten de laatste dagen...

Maar daar hebben we het volgende op gevonden! Ik mik de truien donderdag weer in de kast en trek de t-shirtjes en korte broeken er weer uit want vrijdagmiddag gaan we voor het weekend naar Singapore! YEAH!! Jos en Irma gaan voor een lang weekend en wij iets korter. Daar is het weer tenminste lekker stabiel, 33 graden elke dag van het jaar. Daar kan je tenminste iets mee!

(Als alles goed gaat zien we Anisah ook Ben! Kamilla heeft haar opdracht gegeven om 24 uur standby te staan voor ons, hihi.)

Helaas kan Jesse niet mee vanwege klanten en Bram en Kamilla hebben het te druk op het werk, dus... Maar we hebben ze beloofd om polshoogte te nemen op het foodcourt om te proeven of de stingray en de laksa nog steeds hetzelfde smaken, en om te kijken of het St.James Powerhouse nog steeds zo leuk is!!

2 comments:

Anonymous said...

irma pas op je portemonai wordt lichter en de koffer zwaarder
en een prettige vakantie
jan reinders

simone said...

De "Hong Kong"vrouwen vermaken zich opperbest zo te horen!!! Ach meiden, beter verwend, dan verwaarloosd en beter duur dan niet te koop. Deze wijsheden zijn niet van mijzelf maar van echte "Gooische meisjes".

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails