Sunday, July 29, 2012

Zondag

Chiel is al druk aan het sporten in de gym, Jos en Jesse fietsen ergens in het buitengebied, kan me voorstellen dat Irma en Viggo uitslapen en lekker op de bank hangen en ik heb het terras opnieuw schoon gespoten en de afwas is gedaan.

Twee van mijn bovenburen op verschillende verdiepingen zijn druk bezig geweest met het vervangen van de airco's. Op zich niets mis mee ware het niet dat alles altijd naar beneden valt. Ja, het valt nooit omhoog! Dus ik ben al dagen steeds het boorgruis en alle aanverwante artikelen aan het opvegen.

Sigarettenpeuken, kiezels, stukken afgebroken muur, van die touwtjes, plastic tie ribs, stukken plastic en bakken noedelsoep! Ik vind het ook, als het in de weg zit, flikker het maar naar beneden. Maar goed. Zo gaat dat hier.

Ook gaan ze de gevel van de Hilton Towers aanpakken. Er worden hele afdaken aan elkaar gelast zodat het wandelend publiek nergens last van heeft. Ben erg benieuwd hoe het er uit gaat zien en wanneer alles klaar is.

Straks maar eens de stad in. We moeten nog een cadeautje halen voor Linn's verjaardag. We zijn er niet op haar verjaardag zelf, maar we vliegen half augustus voor 10 dagen naar NL! Gezellig! Chiel houdt er nu al rekening mee dat we misschien onze terugvlucht moeten uitstellen want zijn programma zit al barstens vol.

En het weer is weer als vanouds. Warm, klef en zonnig. Zo kennen we het weer!


4 comments:

Mickey said...

Maar een paar dagen langer in NL is ook niet erg!
X

Anonymous said...

Super leuk, dan ben je er misschien ook als ik jarig ben???

xx Lody

miss honeybee said...

@Lody, jazeker! Ik ben dan in Druten!

Anonymous said...

Super leuk!!

dikke kus,
Lody

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails