Tuesday, October 16, 2012

Annie

Wie is Annie?


Annie was de serveerster bij de Dirty Duck. Het indonesische restaurant in Wanchai waar we zo heerlijk hebben gegeten en avonden hebben doorgebracht. Omdat de huur omhoog ging van het restaurant was het genoodzaakt om de zaak te sluiten en zaten wij zonder Duckie.

Later ging Annie werken bij 1/9Nouvo, een soort van Italiaanse bar/restaurant. Ook daar zijn we regelmatig langs gekomen al was het maar om Annie en een aantal van haar collega's te zien die ook bij de Dirty Duck hadden gewerkt.

En toen kreeg Jesse bericht dat Annie tegenwoordig werkt bij 1968 Indonesia Restaurant, dit keer in Central. We zijn er heen gegaan en waren gelijk verkocht! De heerlijkste sateetjes kan je daar krijgen! En we zagen Annie weer!


De laatste keer dat we erheen gingen kregen we een uitnodiging van Annie. Op 15 oktober ging ze trouwen en we werden dan verwacht bij het eten in 1968 Indonesia Restaurant. Heel aardig. Helaas konden Jesse en Jos niet van de partij zijn dus hebben Chiel en ik de eer in stand gehouden en zijn we naar haar bruiloft geweest.


Ze was helemaal blij om ons te zien! We werden voorgesteld aan de hele gemeente die aanwezig was. Haar bazen van 1968, haar familie, haar man en een heleboel oud collega's van de Dirty Duck! We werden aan een tafeltjes gepoot met wat vriendinnen van haar en daar kwamen de sateetjes al! De loempia's, de garnalen-koekjes vlogen over de tafel. En Chiel had honger! Heel veel honger!


Met moeite kon hij zich inhouden om niet die hele schotel met sateetjes naar binnen te proppen en toen hij eigenlijk al helemaal voldaan was, toen kwam een collega vragen wat we als hoofdgerecht wilden hebben...Pardon? Dit was niet DE maaltijd? Nee, er kwamen nog halve kippen, vissen en spareribs op tafel! We konden echt niets meer op!

Het was heel gezellig, hebben gezellig gebabbeld met haar vriendinnen en toen was het voor ons tijd om te gaan. De wijn was rijkelijk rond gegaan en dat was te merken. Bij iedereen! Tip van de dag: probeer de mutton-sateetjes want die zijn nog lekkerder dan de beef!!

3 comments:

Man in Hong Kong said...

Haha, wat cool!

Simone said...

Lekker zeg!Jammie

Arlene said...

Dat is erg leuk,weer iets bijzonders om mee te maken,maar vooral erg lekker!!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails