Monday, October 29, 2012

Snacks

Woensdag 31 oktober is Halloween. Nou vier ik het zelf niet, nooit gedaan trouwens, maar het wordt steeds populairder. Ik zag in een foldertje die we hier in de brievenbus krijgen een onwijs leuke en gezonde snack!


Allerlei fruit op een prikker in een bak met piepschuim prikken. De bruine prikkers zijn appel met gesmolten chocolade en kaneel. En de geestjes zijn gesneden van ananas en gedoopt in de witte chocolade. That's all.

Ook zag ik in dat zelfde foldertje leuke gezonde kinder snacks. Die kinderen hier zijn echt anders ;-)


Dit zijn Sushi Pandas. Er zijn vormpjes te koop in de vorm van een panda en/of beertje. 

  • Druk 1 eetlepel gekookte rijst in de vorm, druk dan een vulling boven op de rijst. Omelet of tonijn en bedek dat dan weer met de gekookte rijst, druk goed aan en haal uit de vorm en leg op een bordje.
  • Snij oren, ogen en mond uit geroosterde zeewier vellen en druk voorzichtig op de rijst. Snij kleine cirkeltjes uit ham voor de wangetjes.
  • Leg ze op een bordje belegd met sla. Met een koekjesvorm uit plakjes komkommer maak je van die bloemetjes met een plakje baby-wortel maak je het hartje.2 comments:

Mickey said...

hahaha, wij kunnen precies dezelfde fruit-spookjes bestellen hier: Edible arrangements, en nu krijg ik het liedje van hun tv reclame niet meer uit mn hoofd....

Rina said...

Ziet er erg yummie uit!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails