Monday, November 12, 2012

Klop, slijp, boor!

Half negen en Chiel is net naar het werk gelopen. Het gaat steeds beter met zijn rug al is er nog geen constante verbetering. Hij is al blij als hij gewoon kan zitten zonder pijn en een nacht goed slaapt. De medicijnen helpen goed en de oefeningen maken de in kramp geschoten spieren weer wat losser. Het kost veel meer tijd en moeite dan Chiel zelf had verwacht en had gehoopt.

Ik druk nog maar eens op het knopje van ons koffiezetapparaat. Ik hoor de werkmannen onder onze flat zich weer uitleven op de hamer en drilboor. Wat zijn ze toch in hemelsnaam aan het doen hier beneden? De gevel ziet er voor mijn gevoel al weken hetzelfde uit. Ze hebben ramen uitgezaagd en de nieuwe aluminium sponningen wachten geduldig op nieuwe ramen.

Bij de buren is het vaste zonnescherm/pergola van de week verwijderd. Gelukkig een extra dag van gierende slijptollen, je zal maar een dag niets horen. Heb geen idee of ze dit zelf wilden of dat ze dit moesten van de overheid.Maak me nu wel een beetje ongerust over onze bijkeuken. Ook al had onze landlord ons verteld dat eigenlijk de bijkeuken afgebroken moest worden omdat het 'illegaal' gebouwd is, en dat het kat en muis spel met de department of buildings al 2 jaar bezig is, je raakt toch gewend aan die ruimte. En als het dak en de gevel eraf moet, wie ruimt dan die meuk op die iedereen zo zonder schaamte naar beneden gooit?  We hebben nog geen bericht ontvangen van de landlord dat er binnenkort een roedeltje werkmannen aan de deur staan om het dak te verwijderen, dus ik heb goede hoop dat ze het misschien weer een jaar kunnen uitstellen.


Ik denk wel dat onze buren een groter probleem hebben. Zij hebben ook illegaal een uitbouw gebouwd. Maar i.p.v. de gevel vrij te laten, hebben zij er alles over heen gebouwd. Niet slim. Zeker nu niet, nu ze de gevel willen aanpassen. Ze hebben bij ons de gevel vrij gemaakt van de oude gevel bekleding maar het laatste stukje kan niet verwijderd worden vanwege de uitbouw van de buren.
Ben erg benieuwd hoe ze dit gaan oplossen!1 comment:

Simone said...

Hoop idd voor je dat men alles nog een jaartje kan uitstellen. Zou toch echt zonde zijn......

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails