Friday, November 16, 2012

Voorbereiding op...Onze trip naar Japan! 23 November vertrekken we en de 29ste november komen we weer terug.

Gelukkig heeft onze reisagent het uiterste uit die dagen gehaald. Daar kwam ik net achter. Zo vliegen we om 1.50 uur 's nachts om aan te komen om 6.15 in de morgen. Ik bedoel maar. Je kan maar beter op tijd zijn, toch? Maar goed, het wordt vast hartstikke leuk om in de ochtendmist de juiste bus te vinden die ons naar het hotel moet brengen.

We hebben er echt enorm veel zin alhoewel het doel van de trip, de marathon van Osaka, aan Chiel's neus voorbij gaat. Hij is niet in staat om 42,2 km hard te lopen. In ieder geval zien we Silla en Steve daar en Silla gaat de 10 km lopen. Ze vliegen al een dag eerder.

Ik maak me wel een beetje zorgen over het feit dat er niets in Engels staat aangegeven. Silla heeft voor mij de bus+tijden doorgegeven aangezien we 10 minuten van het busstation ons hotel hebben. Dat was het makkelijkst zei ze. Met de trein moet je weer overstappen en omdat er niets in het Engels staat, zou dat een probleem kunnen geven. De laatste 10 minuten moeten we alleen wandelen naar het hotel. Ik ben benieuwd.

En dan moeten we Yen's meenemen aangezien de meeste pinautomaten alleen maar Japanse kaarten accepteren. Heel fijn. En ze zijn niet 24 uur per dag open, ook fijn. Al met al wordt dit wel een trip met wat hindernissen.

Na Osaka vertrekken we op 26 november naar Kyoto. Dat doen we samen met Silla want Steve is dan alweer in HK. Wij blijven t/m 29 november en nemen dan de trein weer terug naar de airport in Osaka. Silla vertrekt de 28ste maar dan weten we in ieder geval waar we moeten zijn.

Ben zo benieuwd hoe het allemaal zal gaan!

Maar eerst nog een weekje in HK. Chiel is nu in Shanghai en komt vanavond alweer thuis. Hij vertelde me dat hij in het vliegtuig zat met een K-pop jongens band en dat op Shanghai airport het zwart zag van de schreeuwende meisjes. En bij de paspoortcontrole stond hij naast ze. Grappig dat je die mensen helemaal niet herkend dus...


2 comments:

Simone said...

Neeee, die waren neit voor die jongesband uitgelopen maar voor Chiel...!!! Hahaha, geniet van de voorbereidingen.....Gistervond weer naar de sportschool geweest, waren we tot een paar weken geleden met een uurtje klaar, hebben we er gisteren 2(!) volle uren in door gebracht. Grappig te zien dat we allebei steeds meer kunnen.... nou Fijn weekeinde, ohh jippie ik mag zondag weer lekker werken, zit Nederland in crisistijd op te wachten, nou zullen wel zien wat het wordt...... Dus nog maals fijn weekeinde en een dikke kus

Arlene said...

Leuk he Ans nu weer Japan,moest erg lachen en zag het voor me Chiel tussen de krijsende jonge meiden!

liefs Arlene

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails