Wednesday, November 14, 2012

Vakmanschap

Zulk mooi weer als het gisteren was, zulk grauw en grijs weer is het vandaag. Bah. Het enige voordeel is dat het geen plakweer is. De wind waait flink over mijn balkon.

Over balkon gesproken; de aannemer is druk bezig met de gevel die rondom de Hilton Towers wordt gerenoveerd. En soms moeten ze op mijn balkon zijn om de bamboesteigers te verankeren, soms moeten ze op mijn balkon zijn om foto's te nemen en soms moeten ze op mijn balkon zijn om de oude gevel eraf te halen. Wat mij betreft geen enkel probleem. Ik zag dit al aankomen op het moment dat die gasten met hun koppies boven de railing uitkwamen toen ze de bamboesteigers aan het bouwen waren. Maar ze doen niets zonder toestemming!

Dus elke keer als ze op het balkon moeten zijn, en dat doen ze via de buitenkant van de gevel, krijg ik weer iemand aan de deur. En die komt dan weer met een onsamenhangend verhaal waarom en wanneer. Negen van de tien keer snap ik er helemaal niets van, maar elke keer loop ik weer naar buiten, trek alles van de railing weg zoals de planten en mijn tuinsetje en wacht dan af op wat gaat komen.


Dus ook vanmorgen. Ik zit met mijn kopje koffie op het muurtje, en ineens komt er weer een koppie omhoog. Ook goedemorgen! Zo snel als hij omhoog kwam zo snel verdwijnt hij weer achter de muur. En ja hoor. 2 Tellen later staat er weer iemand aan de deur.

They put 2 pieces of wood on your balcony! zei ze. Ik probeer nog uit te vinden waar en hoelaat maar dan is ze snel de bocht om richting de lift. Ok dan. Ik wacht maar af en begin alles weer weg te trekken van de railing. Nog maar een bakkie dan en als ik weer buiten kom zie ik dat de mannen al zijn geweest...

Prachtig stukje vakmanschap!1 comment:

SIMONE said...

oH JA INDERDAAD EEN DEGELIJK STUKJE VAKMANSCHAP ZEG..... HIHI

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails