Tuesday, November 06, 2012

Sarah

Waar een blog al niet goed voor is. Zo krijg ik vragen van mensen die op vakantie gaan naar HK en mij op het internet gevonden hebben. Of krijg ik zelfs een mailtje van 'Hart van Nederland' of ik misschien even zou kunnen reageren i.v.m. het ongeluk waarbij een Nederlandse toerist betrokken was...(trouwens nooit meer iets van gehoord...ook niet netjes) Of krijg ik zomaar een berichtje van Sarah uit Utrecht, die mijn blog leest en over 2 jaar verhuisd naar HK!

Sarah is nu met haar man en zoontje in HK bij haar schoonfamilie op bezoek. We hebben contact gehouden en vorige week hebben we elkaar voor het eerst ontmoet. Het was super gezellig en spraken gelijk af om elkaar nog 1 keertje te ontmoeten voordat ze weer terug zouden gaan naar NL.

Gisteravond heeft Chiel ze ook ontmoet en hebben we gegeten bij Heaven on Earth. Natuurlijk lekker gegeten, heel gezellig bijgepraat en ons vreselijk vermaakt met kleine Elia.
Nadat hij eerst een potje had leeg gegeten, alle chopsticks stelselmatig op de grond had gemikt en iedereen had bezig gehouden, kwam hij bij mij op schoot. En wat is fried rice toch lekker, en de springroll en niet te vergeten het gehakt van eend!

Elia heeft zich het uiterst best laten smaken. Korrel voor korrel werd in dat kleine bekkie gestopt ;-)
Na het eten was hun plan om naar de nightmarket te gaan en liepen we met z'n 5-jes naar de taxi. Elia zag Chiel en liet niet meer los! Samen hebben ze gezellig zitten praten over de prachtige rode taxi's die voorbij kwamen en hij wilde Chiel nauwelijks los laten. Hij vond het veel te gezellig!


Sarah, het was echt enorm leuk om jou en je gezin te hebben leren kennen. Nog veel plezier de laatste dagen in HK en een goede reis terug!


4 comments:

Man in Hong Kong said...

Wat had je dan tegen hart van nederland gezegd? Dat HK taxi drivers idots zijn?

miss honeybee said...

Hihi, heb alleen gezegd dat hij mij kon bellen. Heb het niet eens over geld gehad ;-)

Arlene said...

Staat je goed hoor zo'n kleintje op schoot,wat een scheetje!
Flauw van Hart van Nederland je zou een prima correspondente zijn!

Fiona Teeuw said...

Dat komt wel goed straks met "opa Chiel"...

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails