Thursday, November 15, 2012

M-Garden, vegetarisch restaurant

Gisteravond ben ik met Mark, Wytske en een vriend van hun naar M-Garden geweest. Een vegetarisch restaurant in Yau Ma Tei.


Nou ben ik al eens eerder met ze naar datzelfde restaurant geweest, alleen toen was het nog gevestigd in Mongkok. Heb net op mijn blog terug gekeken wanneer dat nou was en schrik niet, dat was in juni 2009!! Je kan HIER dat bericht nog terug lezen.

Toen het net verhuist was naar Yau Ma Tei, zijn we nog eens met Mark en Mickey naar die tent geweest en dat was toen even zoeken. Er hing nog nergens een bord met de naam van het restaurant en de juiste ingang vinden was toen haast onmogelijk. We hebben de eerste de beste deur open gedaan en toen stonden we in het trappenhuis. En in de hitte zijn we naar de tweede verdieping gelopen, alhoewel het wel leek of het toen op de 10de verdieping was!

Ik weet nog goed dat we binnen kwamen en het personeel een beetje verbaasd opkeek. Huh?! Why not take the elevator? Pardon? Was er een lift dan?

En nu, ruim 3 jaar later, liep het allemaal ook niet gesmeerd. Afgesproken om ze te ontmoeten bij de Tsim Sha Tsui MTR exit G en toen bleek dat Wytske op de slowferry zat van Mui Wo naar Central. En uit ervaring kan ik je vertellen dat die ferry erg slow gaat! Dus na wat heen en weer gechat, bleek dat Mark mij zou ontmoeten in de metro en dat Wytske later zou komen.

We zaten net in het restaurant toen Mark's vriend aan kwam lopen en omdat Wytske al gechat had dat ze er bijna was, dwaalden onze ogen steeds af naar de deur. Maar wie er ook binnen kwam, geen Wytske. Ik zei nog, 'zal je zien dat ze straks ook de trap op komt lopen' maar Mark wuifde dat weg. Nee, ze was er al een keertje geweest dus dat zat wel goed. Ja, ja...

Enfin, Wytske kwam dus de trap op lopen omdat ze de goede deur niet had gevonden ;-)

En toen kon het smullen beginnen! Wat heerlijk! Onvoorstelbaar wat ze met tofu en champignons kunnen doen! Aanradertje!

Hier is de link van het restaurant met adres!

3 comments:

Simone said...

Schoot al weer in de lach, omdat ik het mee heb mogen maken om die verbaasde chinese gezichtjes te zien, why no elevator??? Maar inderdaad wat die koks daar kunnen met tofu en champignons..... Als je zó vegetarisch kan koken, who needs meat..... Jammer dat ik nog steeds daar geen kookboek over heb kunnen vinden....

Ans said...

Oh Simone, ik was helemaal vergeten dat jij daar ook bij was!! Zie, je komt gewoon te weinig ;-))

Wytske Mertens said...

Haha, ik wilde gewoon even aan mijn conditie werken! ;)

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails