Sunday, December 09, 2012

Gezellig

Het is even wat minder druk op mijn blog maar dat komt door het bezoek van Remy en Rachida. We doen niet echt dingen bezoeken maar het is meer lekker thuis zitten, Bakkie koffie halen bij Agnes B, bijpraten en niets doen en Rachida rust heel veel. En daar zijn we druk mee ;-)

 

Maar af en toe wil Rachida shoppen. Net zo als gisteren. We zijn naar de markt gegaan en daar heeft ze zich helemaal uitgeleefd. We moesten zelfs een tas bijkopen om alles mee terug te nemen naar NL!

En helaas heeft Chiel nog heel veel last van zijn rug. Hij gaat al wel naar de fysio en daarna voelt hij zich geweldig, alleen de dag erop zit alles weer vast. Heel vervelend. We zouden eerst nog op bezoek gaan bij Mark en Wytske voor hun nieuwe huis maar dat hebben we moeten afzeggen. Chiel heeft heel veel pijn.

Gistermiddag kregen we nog bezoek van de fam. Plasman en Jos. Heel gezellig. We hebben de bbq aangedaan en met z'n allen heerlijk gegeten. Maar 's avonds moest Chiel het bekopen. Toch nog te druk geweest.

Maar het mag de pret niet drukken. We hebben het heel gezellig zo met z'n viertjes thuis!
2 comments:

Arlene said...

Is toch heerlijk zo,genieten maar !! Jammer dat Chiel nog steeds zoveel last heeft van zijn rug,iets rustiger aan doen?Makkelijker gezegd dan gedaan ik weet het!

Mickey said...

Knus, lekker genieten samen. En Chiel sterkte, echt balen dat je zo'n last hebt! X

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails