Monday, December 03, 2012

Jos jarig, 2200 treden en Sting

Even vlug iets anders dan mijn Japanse verhalen. Daar ga ik straks weer mee verder. Maar eerst dit.


Gisteren was Jos jarig en om dat te vieren zijn we eerst zaterdagavond wezen eten bij Annie. Jesse en zijn ouders waren er ook bij en wat hebben we weer lekker gegeten! Annie heeft ons goed in de watten gelegd en het ontbrak ons aan niets. Behalve aan Irma en Viggo dan die thuis in Ommen zaten. En aan Mickey die ook jarig was op 2 december!


We gingen op tijd weer naar huis want op zondag stond een evenement op de agenda. En wel door Jos zelf geregeld. Hij wilde de ICC Sky 100 in en wel per trap. En ik kan je vertellen dat dat heel wat treedjes zijn! Er was een race voor het goede doel.


Zo'n 100 mensen deden mee waaronder Jos en Jesse. De heren hebben het prima gedaan. Jos stond boven in 26 minuten geloof ik en Jesse een paar minuutjes eerder. Niet slecht!De rest van de dag was 'vrij te besteden' behalve voor Jesse en zijn ouders die naar Shanghai moesten vliegen maar 's avonds zijn Jos en wij naar Sting gegaan! Omdat we nog kaartjes over hadden konden Mark en Pieter ook kijken en zo zaten we met z'n 5-jes keurig op een rij in te krappe stoeltjes.

En het was een geweldig concert! Sting heeft het nog helemaal. En zeker als je bedenkt dat de beste man ook al 61 jaar oud is! Waar blijft de tijd...


No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails