Monday, February 18, 2013

een beetje Back to normal

Nou ja, een beetje dan. Vandaag was de eerste werkdag van kantoor Hong Kong na de vakantie. Iedereen is weer terug behalve de baas. En dat is enorm vervelend omdat op de eerste werkdag de rode envelopjes worden uitgereikt. Dus was er bedacht om dan maar naar de baas te komen!

We hebben met het kantoor geluncht bij de Thai op het pleintje. Lekker dichtbij en heerlijk eten. Wat wil een mens nog meer? Zodra iedereen zat werden de envelopjes uitgereikt. Iedereen blij en de spanning was uit het systeem. Natuurlijk werden de laatste verhalen verteld en kon er over werk gesproken worden. Een soort van mini meeting maar dan lekker in een zonnetje met een graadje of 25.

Daarna hebben Chiel en ik nog even een stukje gelopen door het park. Het was zulk prachtig weer! Als het morgenochtend weer zo mooi is dan zet ik de fietsen op het balkon. Kunnen we samen buiten fietsen!

Want vanmorgen hebben we samen een half uur getraind. Het helpt echt met het sterk maken van de beenspieren en Chiel is helemaal in z'n sas dat hij weer iets kan doen. Hij hoeft het niet te doen om af te vallen want er is heel wat minder Chiel tegenwoordig. Hij paste vanmorgen een spijkerbroek die al een tijdje in de kast ligt. Hij deed hem niet zo graag aan omdat hij een beetje strak zat. Nou dat is geen enkel probleem meer. Hij kan er 2 vuisten bij in stoppen en dan nog is de broek te groot. Hij stond rechtop met zijn brace aan over de spijkerbroek en dat was zijn redding. Hij gleed zo af! Komt vanzelf weer goed.

Morgenmiddag gaat Chiel weer naar de fysio. Van 2 tot 5. En voor die tijd gaat hij werken vanuit huis. De tafel is al zo'n beetje ingericht met alle werkspullen. We hebben weer iets van een routine!No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails