Thursday, February 21, 2013

Zonder brace!

Het gaat zo goed met Chiel! Gisteren op de fysio bleek dat zijn conditie goed vooruit gaat. Nou zag ik dat zelf ook wel, maar het is toch fijn als een prof dat ook zegt. Het lopen met brace en met looprek gaat zo goed, dat de peut voorstelde om vanaf nu thuis te proberen om zonder brace te gaan lopen. En zoals alle nieuwe dingen is dat best eng. Maar je moet toch weer die stap zetten. Vertrouwen dat alles goed komt en dat je niet zomaar omvalt.Gisteren heeft hij nog alles gedaan met de brace. Hij was moe na de sessie met de peut en dat is geen goed iets als je dan iets nieuws moet proberen. Dus besloten we om dat dus de volgende morgen te doen. Vandaag dus. En wat ben ik trots op die man! Hij doet het maar weer!

Volgende week gaat hij voor het eerst naar kantoor. Hij heeft een meeting gepland met wat mensen uit Shenzhen. Zij komen naar Lai Chi Kok en Chiel dus ook. We moeten nog wel uitvogelen wat het beste is want dezelfde dag om 3 uur 's middags moet hij weer bij de fysio zijn. Wat voor taxi nemen we? In de rolstoel of met brace en looprek? Hoe doen we dat op kantoor? Wat als hij naar het toilet moet? Moeten we alle spullen meenemen? Is het handiger om met de rolstoel op kantoor te zijn of juist niet? Want als hij geen rolstoel bij zich heeft, wordt hij dan niet erg moe? Nou ja, kortom er borrelen heel veel vragen op en daar moeten we nog eens goed over nadenken.

Lijkt me ook dat Chiel zelf weer iets anders aan zijn hoofd wil hebben dan zijn gezondheid. Even niet denken aan katheters, braces en looprekken maar fijn aan bedrijfsvoering en contracten. Daar wordt je pas blij van!


2 comments:

Simone said...

Zal ie ook reuze van opknappen!! Hahaha... maar kan het me wel voorstellen, want je bent meer dan je gezondheid......
|Dikke Tuut

Arlene said...

Mensen wat gaat het toch lekker zo!Had niemand durven dromen in december!Goed voor Chiel om heel langzaam aan weer iets anders te doen dan werken aan zijn gezondheid.Volgens mij werkt dat ook heel therapeutisch!
XXX

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails