Thursday, February 14, 2013

Valentijn

Chiel en ik hebben lekker kalm aan gedaan vandaag. Het voelt zo lekker om niets te moeten. Bakkie koffie en boterhammetje onder de dekens en rustig aan wakker worden.

Daarna is Chiel zelf weer bezig geweest met het wassen. En omdat hij het zelf doet moet hij steeds de brace aan en uit doen als hij onder de douche wilt. Er staat een tuinstoel in de douchecabine waarop hij kan zitten maar voordat hij daar is moet hij de brace aan. De rolstoel past namelijk niet door de deur van de badkamer. Eenmaal op de stoel moet de brace weer af omdat hij niet nat mag worden, dan afdrogen en brace weer aan, dan naar het bed, brace weer af, aankleden, brace weer aan. En dat alleen kost al een uurtje. En daarna moet hij nog tandenpoetsen en scheren. Het mag duidelijk zijn dat dit hele ochtendprogramma veel tijd kost dus haasten is er voor ons niet bij op dit moment!

Vanmiddag hebben we geluncht met Jesse en Mabel bij de Duitser en zijn we gaan kijken bij de Ketler winkel. Helaas was die nog een dagje gesloten dus morgen gaan we in de herkansing. Er moet en zal zo'n home trainer komen!

We waren eigenlijk van plan om samen ergens te gaan eten op deze Valentijnsdag maar we hebben de plannen bijgesteld. Mijn darmen mogen dan weer rustig zijn, verder voel ik me nog verkouden en grieperig. Bah. Maar omdat het Valentijnsdag was, heb ik wel een maaltijdje thuis laten komen. Lekker Indiaas compleet met naanbrood. En we hebben een film gekeken via de Apple tv! Leuk!

Morgenochtend ga ik eerst naar het consulaat. Ik moet mijn paspoort vernieuwen en daarna moet ik weer terug naar Immigration. Hoop gedoe en geregel. Het is niet anders. Maar dat wil ik helemaal kant en klaar hebben voordat ik naar NL ga in maart dus geen keus.

Hier is de dag alweer bijna ten einde. Maar voor jullie die nog midden in de dag zitten, een hele fijne Valentijnsdag!


1 comment:

Arlene said...

Goed hoor dat Chiel al zoveel zelf doet!En ik zag op FB dat de fiets besteld is dus hij kan er tegen aan XXX

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails