Monday, February 04, 2013

En nog een annual dinner party!

Gisteravond om 6 uur stonden Steve en Silla voor de deur. Ze kwamen mij helpen om Chiel naar Isquare te duwen waar we met alle Chinese vrienden hadden afgesproken voor een pre-annual dinner party. Steve en Silla vertrekken vrijdag weer naar Egypte voor vakantie en zijn dus met Chinees Nieuwjaar niet in HK.


We gingen op pad naar Isquare. Naar de 23ste verdieping waar een hotpot restaurant is gevestigd met een prachtig uitzicht over de skyline! We waren helemaal verbaasd! En het restaurant zag er goed uit, ruim met grote tafels. Chiel en ik houden wel van een hotpotje op zijn tijd dus ik denk dat we daar wel vaker naar toe zullen gaan.


Een voor een kwamen ze binnen. Rain, Lydia en Pam en Chrystal. Het was weer als vanouds. Rain bestelde allemaal lekkere dingen, de soep begon te borrelen en toen konden de vleesjes erin. Het was zo gezellig en zo lekker!


Lydia had nog voor iedereen een turnipcake gemaakt. Een gestoomde cake van knolraap. Je snijdt hem in blokjes en je kan hem dan bakken in wat olie. Of je stoomt hem opnieuw om warm te worden. Chiel en ik vinden zo'n cake zalig en nu blijkt dat het een traditioneel cadeau is tijdens Chinees Nieuwjaar. Ik had geen idee. Na al die jaren in HK leer je steeds bij!


En toen was het 10 uur voordat we erg in hadden! De tijd vliegt echt voorbij als het gezellig is!
We namen afscheid van elkaar en Steve en Silla brachten ons weer terug naar huis. Het was een geweldige avond zo met onze vrienden!

Chiel is nu weer naar het ziekenhuis. Hij mag weer aan de bak. En vanavond gaan we weer eten met John en Hildegard die vandaag aankomen in HK na een vakantie in Sri Lanka. Ook hun dochter plus een vriend zijn er vanavond bij. We kijken er echt naar uit!

Maar 1 ding is zeker. Wij vervelen ons echt niet!


1 comment:

Simone said...

Nee gelukkig maar ;-), Alles goed overleeft??? Was wel een onderneming he.... maar te zien aan de foto's van het bedrijfsdineetje was iedereen dolblij Chiel even te zien.... Maa zag ik nou dat je nieuwe mug-shots
hebt??? Zag er een paar hele mooie tussen.... Dikke kus

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails