Sunday, March 10, 2013

Samen op stap

Ik moet echt zeggen dat we enorm boffen met het weer. De zon schijnt non stop, en overdag is het zo'n graadje of 28. Volgens de Hong Kong Pelleboer is de temperatuur ongeveer 8 tot 10 graden warmer dan normaal. En de luchtvochtigheid was gisteren maar 60%! Zon zonder zweten! Nou ons hoor je er niet over. We zijn van plan om elk zonnestraaltje op te nemen voordat we naar NL gaan. Want daar hoorde ik geheel andere berichten over. Dat het weer ging vriezen en dat er -12 wordt verwacht...


Maar door dit mooie weer krijgen we samen weer energie.  Ik heb het balkon helemaal schoon gemaakt, de plantjes hebben nieuwe potgrond gekregen en de nieuwe stoeltjes staan uitnodigend te wachten.

Chiel gaat elke morgen buiten op het balkon fietsen. Althans de dagen dat hij niet naar fysio moet. Dan wordt het iets te veel, maar gisteren en vandaag zat hij lekker op de fiets, muziekje op en het zonnetje op zijn bolletje. Hij is zelfs al bruin geworden!

Gisteren zijn we samen een stuk gaan wandelen. We krijgen samen steeds meer zelfvertrouwen en steeds proberen we een stukje verder te lopen. Gisteren was Ocean Terminal aan de beurt. Eerst dimsummen en daarna naar Muji om een nieuwe joggingbroek voor Chiel te halen en pindarotsjes voor mij ;-) Het blijft wel lachen dat je als rolstoel gebruiker gemeden wordt in de normale liften. Nee, als je in een rolstoel zit (of kinderwagen) dan mag je de goederenlift in. Opgeruimd staat netjes!


Vervolgens wilden we een beetje slenteren benden op de begane grond van Ocean Terminal waar alle kinderspullen te koop zijn, zoals Armani junior, Chanel kids, DKNY kids, enz. We moeten wat inspiratie opdoen voor straks natuurlijk als de kleine wordt geboren. Terwijl we daar liepen zagen we All en Diana met hun baby'tje in een winkel staan. Zoey is met de kerst geboren en nu zijn ze hier weer aan het werk. Het was leuk om ze weer te zien en om de kleine meid te bewonderen. Een norme bos haar en ze heeft geen kik gegegeven! Ze sliep overal doorheen! We hebben een kopje koffie genomen en daarna gingen we onze weg weer.

Via de boulevard weer naar huis en later die avond zijn we met z'n tweetjes lekker gaan eten bij Wooloo. Het was zulk lekker weer! We gingen pas om half 10 weer naar huis!


En we zijn net terug van lunchen bij de Vietnamees en we hebben samen boodschappen gedaan bij de Marketplace in K11. Zo, dat is echt lang geleden dat we samen boodschappen gingen doen. Chiel hield het mandje op schoot en samen liepen we alle stellingen af. Het leek weer bijna normaal ;-) Daarna zijn we een eind gaan wandelen over Nathan road, beetje winkeltjes gekeken en langs Jesse's huisje zijn we terug gegaan naar huis. Heerlijk!

Over Jesse gesproken, ik hoop dat hij zijn doelstelling, een halve marathon onder 1 uur en 37 minuten kan waarmaken vandaag. Hij rent de City Pier City Loop in Den Haag vandaag!


1 comment:

Arlene said...

Nou geniet maar van het mooie weer want hier is het echt ROT weer,van de week zaten we al lekker even buiten met 16* en zon,nu ligt er weer sneeuw!En inderdaad vanaf vanavond krijgen we weer vorst maar -12 is de gevoelstemperatuur,het wordt zo max.-7 ,nog erg genoeg hoor voor half maart!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails