Sunday, February 15, 2009

Cow-Parade


Vandaag zijn we naar Stanley Plaza gegaan om de allereerste Cow-Parade van Hong Kong bij te wonen. Jos had voor echte VIP-plaatsen gezorgd en we zaten dus ook naast de Hong Kong beroemdheden. Al was ik over de beste VIP's gestruikeld, ik had het echt niet geweten, maar aan de pers te zien waren ze best belangrijk!

De reden waarom we daar waren, was in de allereerste plaats om Jos te zien in zijn prachtige colbert compleet met dansschoenen! Ten tweede was het leuk dat Jos en zijn bedrijf regelen dat die koeien goed worden afgeleverd, en we altijd horen hoe hij op kwaliteitscontrole moet gaan, en ten derde wij zijn altijd in voor een uitje!

Dus gewapend met een doos en tas vol koeien zijn we met z'n vijfjes in de taxi gestapt. Jos, Cynthia, Michael, Chiel en ik. Jesse lukte het niet om erbij te zijn. Hij had te veel werk liggen. Bram en Kamilla kwamen ook. Zij het "fashonably late". Voor hun geen stoelen bij de VIP's maar gewoon op een bankje achter een grote kolom!

Het was erg leuk om te zien, hoe zo'n cow-parade nou ging. Wij hebben nog een visje gegeten in Stanley en daarna zijn Chiel en ik naar het vliegveld gegaan om Ed op te halen. Hij gaat met Chiel eind van de week naar Vietnam om een fabriek te bezoeken.

En daarna hebben we met z'n allen een heus Valentijns diner gegeten in Elements. Nog een kopje koffie en toen naar huis. Althans wij en Michael en Cynthia. Chiel kon z'n ogen niet meer open houden en Cynthia liep het laatste uur al te slaap wandelen. De mannen zijn nog ergens een borrel en een cola zonder ijs gaan drinken...

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails