Sunday, February 22, 2009

Top Gear World Tour


Vanmorgen zijn de mannen eerst gaan hardlopen, om daarna naar Spasso te vertrekken voor de brunch, na de brunch hebben we sneakers gekocht voor Jesse's nichtjes, vervolgens zijn we op de ferry gestapt richting Wanchai, nog even koffie gedronken, en toen was het eindelijk zover...
de Top Gear dag was aangebroken!

De "world tour" van Top Gear deed Hong Kong aan. En het was enig om Jeremy Clarkson, Richard Hammond en de Stig, van dichtbij te kunnen zien. James May was er niet bij helaas. Het was meer een theater show dan een tv-uitzending zoals we Top Gear kennen. Mooie auto's, harde muziek, humor, stunts met motoren en auto's, vuurwerk... kortom het was super!

Er mochten geen foto's gemaakt worden tijdens de show, dus daarom maar even wat scans van het programma-boek.


Over de Stig hebben we nog enige discussie gehad. De mannen wilden er niet aan, verklaarden me voor gek, vergeleken het met vertellen aan de kinderen dat de paashaas gewoon een man in een pak is, maar dit artikel stond echt in de krant!

Stig Nummer Eén druk in Hong Kong

LEEUWARDEN -

Terwijl Leeuwarden in afwachting is van de komst van The Stig dook de mysterieuze coureur van het Britse televisieprogramma Top Gear donderdag op in Hong Kong.

De BBC heeft toegegeven dat er vier Stig's bestaan. De ‘echte' en nummer twee zijn in Hongkong voor tv-opnames. Nummer vier komt donderdagavond naar de Friese hoofdstad. Hij arriveert kort voor half negen in een limousine op het Zaailand in de binnenstad. Hier stapt hij over in een wedstrijd-Porsche om in ongeveer anderhalve minuut naar het WTC-Expo te scheuren...


Na de show zijn we lekker gaan eten bij de Mexicaan, koffie gedronken, en toen de taxi in naar huis. Ik ben ook helemaal kapot want vannacht heb ik maar 3 uur geslapen. Maar het was een superleuke dag!

1 comment:

Yvon said...

Dat was een superleuke dag zo te lezen!! Maarre, weet je ook wie de ëchte "Stig" is?? Ik wel;-)) Heb wat ervaring in het rally-circuit, vandaar;-))
En hoe is 't weer nu bij jullie? Wij gaan in NL langzaam richting lente. Iets hogere temperaturen, wat meer zon en planten en bomen komen langzamerhand in bloei...Zalig!! De lente is in aantocht!!!!!!

Liefs, Yvon

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails