Friday, February 27, 2009

Vrijdag

Bijna weer weekend, lekker.

Chiel is gisteravond weer thuis gekomen. Ik heb hem opgehaald van de ferry en het is weer een wandelingetje. Vind het altijd lekker om zo tegen de schemering door Kowloon Park te lopen. Ik heb onderweg er naar toe, tientallen copywatches geweigerd, tientallen tailor-suites afgeslagen en 2 gasten die mij opnieuw wilden vertellen hoe "lucky" ik toch ben afgesnauwd. Heerlijk!

Later hebben we samen met Jos nog een happie gedaan. Bij Heaven on Earth. De manager daar, een jong meisje met de naam Apple(!) loopt er flink zwanger bij. Ik vroeg aan haar hoe het ging en toen vertelde ze me dat op 6 april haar zoon geboren gaat worden! Alles was al gepland.
Dat blijft toch wennen hoor, hoe ze hier met de zwangerschap en bevalling omgaan.

Jos was helemaal in de wolken. Hij had eindelijk z'n nieuwe laptoppie. Zijn oude, had steeds keuren en Apple, niet de manager van Heaven on Earth maar de fabrikant, heeft hem na al die irritaties een spiksplinter nieuwe gegeven. En Irma komt zaterdag aan! Ze gaat lekker vakantie vieren hier.

Ik voel het...het gaat weer een gezellig weekend worden....Irma hier, Chiel jarig...leuk!

2 comments:

Arlene said...

http://tonenhenk.blogspot.com/

Hoi zus, Henk heeft ook een blog gemaakt,we vroegen ons beiden af hoe je dat doet zo'n instelling van followers,hij heeft zich bij jou ook als zodanig aangemeld!
Een heel fijn weekend,alvast gefeliciteerd,is mijn kaart al aangekomen??
liefs Arlene

Anonymous said...

chiel ook hier vanuit Hardenberg van harte gefeliciteerd drink er maar een lekkere borrel op.

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails