Thursday, February 12, 2009

Donderdag

Het wordt weer klam in Hong Kong. Na zo'n heerlijke periode van gewoon "Nederlands" lente weer, begint het kwik weer op te lopen en gaat de luchtvochtigheid weer omhoog. Het was gisteren 25 graden!

Ben ook lekker op een terrasje gaan zitten op de Avenue of Stars. Lekker Chineesjes kijken met een bak cappuccino. Ondertussen een sudokuutje oplossen en daarna terug geslenterd naar huis. Natuurlijk kwam er nog een "tulband" op me af, die mij ging vertellen dat ik zo'n ongelooflijk "lucky face" heb. Duhhuh.. I know! Ik heb net mijn sudoku level 5 opgelost! Maar ik geloof dat hij dat niet wilde horen, hihi.

Ik laat de ramen openstaan 's nachts om de boel door te luchten, maar toen ik vanmorgen de huiskamer inliep, rook ik het weer. Dat typische klamme tropische luchtje verspreidt zich weer in mijn huis. En natuurlijk niet te vergeten, de smog, en de lucht van vers gebakken knoflookbrood uit de keuken van Fat Angelo, het restaurant onder ons huis.

Chiel komt vanavond weer gezellig thuis. Hij heeft de 3 dagen China er weer op zitten. Morgen zit hij op kantoor en zaterdag nadat we de Cow-Parade van Jos met daarbij behorend Hong Kong Celebrities hebben gezien die een koe (niet een echte!) aan het verven zijn, gaan we naar het vliegveld om Ed op te halen. Gezellig!

Na een week vol frustraties, die de bloeddruk hoog deed en doet oplopen, is het weer wat rustiger geworden in Huize Honig. Ben ervan overtuigd dat we ons geld nooit meer terug zien, maar mocht dat wel het geval zijn, dan zal ik het zeker melden! Zo ben ik dan ook wel weer!

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails