Monday, February 16, 2009

Een grijze dag


T'is wel weer even wennen om als je de gordijnen open doet, aan te moeten kijken tegen een grijze massa. Het is mistig en grijs. De nevel kan je doen laten denken dat het miezert. Maar in feite lopen we allemaal in een dikke grijze wolk rond!

We hebben weken lang mogen genieten van een heldere blauwe lucht met zonneschijn en een graadje of 23. Dat was heerlijk. En nu is dat wel weer omschakelen. Het vestje is weer achter uit de kast tevoorschijn gekomen.

Vandaag is het ook wat kouder. Nog steeds 20 graden maar door de wind voelt het niet aangenaam. Ook de luchtvochtigheid is gestegen. Het is weer klam. 's Ochtends is de parketvloer in huis zelfs een beetje vochtig. Ik lag vanmorgen bijna gestrekt voor de toilet! Toch maar de ramen dichtdoen vannacht en de ontvochtiger aanzetten.

De Honky's zijn van slag. Hebben ze net de airco's op kantoor, winkels en restaurants weer op standje "invriezen" gezet, wordt het weer koud buiten! Wat nu? Nou helemaal niets! Gewoon laten staan zo! De mensen nemen wel weer een sjaal en wanten mee. Niet voor het klimaat buiten maar voor het klimaat binnen!

1 comment:

Ryanne Becking said...

Hi Ans,

Wat een leuke blog heb je! Heel grappig om te lezen. De cowparade zijn wij zondag geweest,wist niet dat het zo'n big thing was! Wij kwamen er per toeval omdat ik Stanley wilde zien. Lijkt me heel leuk om een keer af te spreken, kan je emailadres helaas niet vinden, dus daarom maar even op deze manier. Mijn email is busybryanne@hotmail.com

Groetjes Ryanne

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails