Sunday, February 08, 2009

De Hong Kong Marathon


Ze hebben het weer geflikt! Jesse en Chiel hebben voor de derde keer de halve marathon gelopen. (zonder Jos!) De officieuze tijd was dit jaar 2 uur en 35 minuten.

Vanmorgen om 5.45 uur hebben we eerst ontbeten bij ons thuis en daarna hebben Jesse's moeder en ik de jongens uitgezwaaid en succes gewenst. De start was om 6.50 uur.

Ondanks jetlag en spierpijn en het feit dat Jos niet meedeed dit jaar, hadden ze er zin in! Vol goede moed gingen ze op pad. Volgens de mannen ging de eerste 10 kilometer als een trein. De "man met de hamer" kwam pas halverwege de tunnel toen ze nog een kilometer of 6 moesten gaan. Chiel had even een probleempje in de laatste bocht voor de finish. Het werd even zwart voor de ogen, maar hij herstelde zich goed en hij kon er nog een laatste sprint uitpersen. De vermoeidheid bij Jesse sloeg toe, toen we in de taxi zaten en hij zijn schoenen uitdeed. En de taxichauffeur was blij toen hij Minden Avenue eindelijk had bereikt!

We zijn weer trots op de mannen!


4 comments:

Arlene said...

Respect hoor voor allebei!
liefs Arlene

Anonymous said...

Mannen klasse.

jan en jantina hardenberg

Anonymous said...

Klasse hoor wederom en echt respect voor jullie beiden. En begrijp ik het nou goed, jullie roken ook niet meer, nog steeds niet... Hartstikke goed, ps. wij ook niet.

Liefs en dikke kus,
Lody

simone said...

He mannen, harstikke goed zeg!!!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails